Ingaherével műtik a kisfiamat. Van itt olyan akinek műtöték?
Figyelt kérdés
A bal oldali golyot műtik csak meg neki maszek uton.A doki elmagyaràzta,h 20 perces beavatkozàs lesz 1 cm lesz csupàn a vàgàs.Ébredés utàn nagyon nagy fàjdalom van.Doki szerint nem.Nàlatok,h zajlott,fàjdalom műtét?2018. ápr. 18. 16:26
1/7 anonim válasza:
Másfél hét múlva műtik ugyanezzel a fiamat. Engem is érdekelnének tapasztalatok, de úgy látszik nem sok van.
2/7 A kérdező kommentje:
szia Mi túl vagyunk rajta.Reggel 7 óràra mentünk 7-45 kor betoltàk 8-15 kor màr kint is volt.Aludt 10 óràig felébredt és minimàlissan fàjt neki.Kiment pisilni a sajàt làbàn..13 órakor jőttünk is haza.Hazaértünk és màr biciklizni akart.Én jobban féltem töle mint a fiam...Semmi probléma nem volt.Magànkorhàzban voltunk
2018. ápr. 24. 05:09
3/7 anonim válasza:
Szia! Köszi, hogy leírtad. Nagyon ideges vagyok miatta. Mi jövőhét szerdán megyünk a Madarászba. Azóta sincs panasza? Kontroll vizsgálatra mennyi idő után kell majd visszamennetek?
4/7 anonim válasza:
Még azt megkérdezhetem, hogy mennyi idős a fiad?
5/7 A kérdező kommentje:
7 éves.voltunk kontrolon rà egy hétre majd rà pàr napra varatszedésre.Fél év mulva kell visszavinnem.Hàla nem volt semmi probléma.Pár hétig nem lehetett tornàszni biciklizni.De a fiam nem birta ezt ki varatszedés utàn rà 2 napra biciklizet,nem panaszkodott,fàjdalomra.
2018. máj. 12. 21:56
6/7 A kérdező kommentje:
Tul vagytok a műtéten.Jól viselte?
2018. máj. 12. 21:57
7/7 anonim válasza:
Igen, túl vagyunk rajta. Még nem volt olyan műtétje amit ilyen rosszul viselt volna. Most se a fájdalommal volt baja, hanem akárhányszor fel akart kelni, mindig elájult. Még este 8-kor is amikor már végre elengedték, indult felöltözni és összeesett. Majdnem bent tartották. De végül elengedték, mert közel lakunk. Másnap már semmi baja nap volt. Ő azért pár napig még nehezen járt. Bicajozni neki sem lehet még, és tesire is kapott két hét felmentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!