Éjszakai bepisilés hány éves korig nem gond?
Figyelt kérdés
7 éves a lányom. 2 évesen vettük le nappalra is a pelenkát, 3,5 évesen éjszakára is. Sajnos azóta is bepisil éjjel, szinte minden nap. Kérdeztem a gyerekorvost, ő azt mondta, még 8-9 évesen sem gond, de én ebben nagyon bizonytalan vagyok.
A lányom nem ébred fel az ingerre, csak mindig arra, hogy fázik, mert bepisilt.
2018. ápr. 16. 12:01
11/13 anonim válasza:
Ha egy kicsit vígasztal: 8,5 éves fiam is bepisil. Van, amikor minden éjjel, van, hogy 10-ből csak kétszer. Pelenkát adunk éjszakára. Utálja szegény, de inkább ez, mint a tocsogó ágyneműre ébredni. Ultrahangon voltunk, semmi baja. Máshova nem vittem. Én kb 18 éves koromig szenvedtem ezzel. Nagyobbik fiam 10 éves koráig. Mi lelki okok miatt. Megszűnt a probléma, egyből abbamaradt.
12/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azóta vettünk használtan wet stop pisicsengőt. Úgy tűnik, megoldotta a problémánkat. (Lekopogom 😁)
13/13 Dóri84 válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet. 6 éves kisfiam. De olyan érdekes, h mikor nyaraltunk , vagy mamáknál alszik, akkor pl. soha nem pisil be és végigalussza az éjszakákat. Itthon még kb.minden másnap. Mi voltunk kivizsgáláson. Áprilisban műtötték heréjét, volt benne egy pici jóindulatú vmi. Azt hittem , na biztos amiatt volt, gondoltam h nyomhatta , vagy ingerelhette vagy ilyesmi. De Nem! Mert azóta is fennáll a probléma. Csináltak neki hasi Uh-t is még műtét után. De az is negatív. Így szervi okok kizárva. Lelki is sztem, mert nagyon kiegyensúlyozottak vagyunk. Szóval nem tudom! Passz. Olvastam még a neten olyat, h van vmi hormon, ami azért felelős, h amíg alszunk, a vízelési ingert visszafogja , ezért nem szaladgálunk wcre éjjel. De vannak emnerek, akikből ez a hormon hiányzik, vagy alultermelődij, vagy még nem termelődik. Agyalapi mirigy hormon. Ki tudja. Mi nem pelusozunk, utálja, kb ahogy becsorog, szól egyből mindig. Jobbulást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!