Babakocsival kozlekedo anyukak, ti nem feltek a kobor vagy poraz nelkul setaltatott kutyaktol?
Figyelt kérdés
Mert nekem a remalmom h szembejon egy koborkutya. Nem varosban lakunk. Fogalmam sincs mit csinalnek. A gyerek meg hadonaszik, kiabal, ha lat egy kutyat, mert o szereti oket. 2 eves. Nagyon felek hogy meg fog harapni egy kutya, mert rajtam erzi a felelmet a gyerek meg kapkod, izgaga, szoval felkelti a figyelmet.2018. ápr. 13. 09:47
11/12 anonim válasza:
Én meg téged irtanálak ki, te patkány...
12/12 anonim válasza:
De igen, és nem csak attól, hogy megharapja a kutya, hanem attól is, hogy megnyalja vagy csak ráijeszt. Ne jöjjön oda, ne tolja magát a képünkbe, nem fogunk vele kötelezően barátkozni, és megsimizgetni, mert ő a kutya. De már a gyerek előtt is feltűnt, hogy már lassan az a kivétel, aki pórázra köti a kutyáját, a közterület felügyelet meg tojik bele, pedig járőrözgetnek folyamatosan. De amúgy a pórázon tartottakat is kiengedik, és úgy megy el mellettem, hogy azt se tudom hova ugorjak, hogy ne nyalja végig a lábam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!