Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogyan sétáltattátok...

Ti hogyan sétáltattátok babakocsival a gyereket?

Figyelt kérdés
2 Km-re töllűnk van egy park, odda soktunk menni. Az a baj hogy szülésóta nagyon gyakran kell vizelem, anyira hogy mire oda érek már annyira kell hogy indulok is vissza mert a parkban nincs WC. Volt többször olyan hogy be is pisiltem egy kicsit ha lehajultam vagy megemeltem a babát. A multnap az uton hazafele cipőig átáztam. Nagyon seretek sétálni de rettegek elindulni.Volt valaki hasonló helyzetben ? Gátizomerősitő gyakorlatokat végzek de eddig még nem annyira használt.
2015. ápr. 24. 09:34
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Felnőtt pelenka és inkontinencia kivizsgálás. Valószínűleg műteni kell, megsüllyedhetett a hólyag. Ne hanyagold el.
2015. ápr. 24. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezzel még ma irány az orvos.
2015. ápr. 24. 09:42
 3/9 anonim ***** válasza:
előszőr is menj el a nőgyógyászhoz. ahogy írták,lehet hólyagsüllyedés is. vagy anyukámnak pl. hólyagsérv miatt volt ilyenje. ha ezek vannak műteni kell. az is lehet,hogy egyszerűen a terhesség alatt a súlytól,és szülés alatt gyengültek a gátizmaid. erre ajánlom a kegel gyakorlatokat. van még a kriston intimtorna is,abból is érdemes megtanulni a gyakorlatokatde a kegel intenzívebb,az gyorsabban használhat ami a te esetben fontos. ezeket ha elsajátítod,bármikor csinálhatod,akár séta,főzés,etetés közben,nem is lehet észrevenni. vannak olyan gyakorlatok,amik arra hasznosak,hogy ha pl. tüsszentesz köhögsz,akkor az izmaid automatikusan megfeszüljenek,ezzel ugye visszatartva a vízeletet. főleg ezekre koncentrálj.fog használni,csak nem egy nap alatt,ha karizomra,vagy hasra erősítesz az se egy nap,na ez is ilyen. vannak olyan betétek,amik ilyen bugyisak. mint egy bugyit,felhúzod. az jól benntart mindent,de a biztonság kedvéért vékony,világos színű nadrágot ne hordj egyenlőre. legyen nálad egy pulcsi,ha megtörténne mégis a baj,a derekad köré tekerhesd. közelebb nem tudnátok sétálni? hogy ne 2x2 km-ert menjetek?
2015. ápr. 24. 10:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan időszakom hogy állandóan pisilnem kelett 10-15percenként, a vizsgálatok semmi kórósat nem mutattak minden renbdne találtak, azt mondta a doktornő,hogy van olyan hogy extra érzékeny a hólyag. Telt hólyaggal kellett uh-ra menni, már majdnem bepisiltem alig tudtam visszatartni és mondta a doki,hogy pedig alig van valami a hólyagomban.
2015. ápr. 24. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:

hogy bírtad ki 4-es :-) én egyszer ultrahang előtt nem mentem el pisilni,hát azt hittem kinyomja belőlem :D

3

2015. ápr. 24. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nehezen, nm mertem sehova elindulni, bevásárolni is csak úgy hogy tudtam,hogy ott van wc. Aztán volt a császármetszésem második) katéter feltétele után nagyon szenvedtem, ugy éreztem,hogy mindjárt bepisilek annyira feszített rosszabb volt az egész műtété és felépülésnél, érzéstelenítő után már jó volt mert ugye nem éreztem műtét után már nem volt gond nem feszített nem kellemetlen azóta kibírok órákat is.
2015. ápr. 24. 18:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Bocsi a késő válaszokért.

1 és 2-es. Nem kell orvoshoz mennem mert a baránőm férje az orvosom , szinte naponta találkozunk. Volt alkalmam felnőtt pelenkát hordani egy fél évig, de rémálmaim vannak tölle.10,53 Köszi a tanácsokat , a felhuzós bugyirol láttam reklámot, most csak arra kell rávegyem magamat hogy büszkén kinozom magam vagy ha sétálni indulok tisztába teszem a babámat majd tisztába teszem magamat. Hát nem nem is tudom. 18,00 a katéterröl nem akarok hallani. De senki sem sétált mint én szoktam?

2015. ápr. 24. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam,hogy tetess fel katétert csak leírtam a tapasztalataimat. lehet,hogy ott történt valami ami miatt javult e helyzet.
2015. ápr. 25. 12:07
 9/9 A kérdező kommentje:
12.07 köszi
2015. ápr. 25. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!