Mennyivel hisztisebb a gyerek a nagy melegben?
Figyelt kérdés
Nálunk megy a hiszti, ha nem talál fogára való dolgot és nem pancsolhat. Semmi nem jó neki.2010. jún. 12. 12:19
1/9 anonim válasza:
attol függ mennyi idős??
én 13 leszek..
ha 7-8 éves akkor igen én is azt csináltam.
2/9 anonim válasza:
Ez okos volt:)..
Az én 20 hónapos kislányom jól elvan,akár pancsizik akár mást csinál, nem hisztis.
Mondjuk az alvás az nehezebben megy.
3/9 A kérdező kommentje:
2 évesek vagyunk
2010. jún. 12. 12:28
4/9 anonim válasza:
Az én 6,5 éves nagyfiam meg van bolondulva. Panelben lakunk, kimenni nem engedem a nagy meleg miatt. Délután el szoktunk menni a játszótérre ott addigra árnyék van viszont rengeteg a szúnyog. Itthon akármit akarok vele játszani nem érdekli. Nyári szünetben nem tudom mi lesz vele. Én minimum pszhiátriára kerülök.
5/9 anonim válasza:
ja hogy 2 évesek akkor bocsánat első vagyok amuggy.
hát én 7 évesen voltam ilyen
6/9 anonim válasza:
Az Én fiam is 2 éves. Melegtől függetlenül is a hiszti korszakban van :( , de tegnap a melegtől nem aludt délután és utána jött a hisztiroham. Igen "a semmi nem jó" dolog ismerős. Azt hiszem a türelmen kivül nincs más megoldás, kitartás! állítólag kinövik :)
7/9 anonim válasza:
én is kinöttem nem tudom hogy én 2 évesen hogy viselkedtem de nem hiszem hogy én rosszul viselkedtem volna. amugy sok sikert
8/9 anonim válasza:
Ajaj az én 22hós fiam se semmi:D Nemtudom a melegtöl e vagy mitöl,de kikészit a nap folyamán az tuti.Imádom,de este már allig várom a 9órát :)
9/9 anonim válasza:
Az enyém 3 és fél,és határozattan IGEN. :)...és meg is mondja,h most nyűgös vagyok kicsit... :)De gondolj bele,még mi is nyűgösebbek vagyunk,hát akkor ők!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!