Hol lehet beszerezni hagyományos lázmérőt? Vagy melyik jó helyette popsiba?
Higanyosat már nem árulnak.
Az elemesek közül az alsó árkategória teljesen megbízhatatlan, semmit sem ér. Nekünk is egy Omron van (nem az előző vagyok :), még 11 éve vettem, mielőtt a lányom született, azóta megbízhatóan mér, ráadásul egyetlen pillanat alatt.
A higanyos hőmérőt pár éve betiltották, mert a higany piszkosul mérgező anyag.
Ha mégis nagyon akarsz egy ilyet, használtan lehet venni pl. a Vaterán. Persze ki tudja, hol járt már az a lázmérő :)
Nekünk van fenékben mérös és fülben mérös Braun.
Mindegyik tökéletes.
A fülbenmérösröl tudni kell, hogy a hideg fej mindig félfokkal lejjebb mér, így 2x kell megmérni és a második már tuti. De hát ez csak két pillanat, annyit kibirok mikor mérem. Kisbabaként néha használtam fenékben méröst, de mindig kiváncsi voltam mit mutat a fülben mérös, de ugyan azt, így egyszerübb volt mindig gyorsan fülben mérni.
Nekünk Benu gyógyszertáras saját márkás van.
Mindig egymás után 2-3x mérek vele és mindig ugyanazt az értéket adja ki. Popsiban is és később hónaljban is. Magamnak is azzal mérek.
Tény, hogy gyorsan csipog az is, de ez amiatt van, hogy nem kell megvárni a higany tágulását hanem digitálisan hamar tudja az értéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!