Hol lehet beszerezni hagyományos lázmérőt? Vagy melyik jó helyette popsiba?
Figyelt kérdés
Elejtettem a lázmérőt és eltörött sajnos. A régi hagyományos nekünk nagyon bevált. Mindig pontos volt. Popsiban mértük neki. Vettem egy elemet de nem sokat ér. Bedugom aztán már csipog is és össze vissza mutat mindent. Milyen lázmé jó még popsiban?2018. ápr. 11. 12:55
11/15 A kérdező kommentje:
Az jó ha hamar mér. A higanyos 1-2 perc volt.
2018. ápr. 11. 13:29
12/15 anonim válasza:
Árulnak most is hagyományos lázmérőt, csak éppen nem higany, hanem más van benne. Nekem most is olyan van, felnőttként is utálom a digitálisat. :) Bármelyik gyógyszertárban árulnak kb., én is úgy vettem, hogy bementem egy random helyre, csak mondd, hogy nem digitális lázmérőt szeretnél.
Bár fenékbe szerintem nem ideális, mivel a digitális pillanatok alatt mér, ezzel meg várni kell. Melyik gyerek marad percekig nyugton, ha a popóban matatsz? A miénk biztos nem. :)
13/15 A kérdező kommentje:
1-2 perc az egész. Én mindig popsiba mérem nekik mert szerintem megbízható. Sosem kell harcolni.
2018. ápr. 11. 15:01
14/15 anonim válasza:
Szerencséd van akkor. :)
Lényeg a lényeg, gyógyszertár, és analóg / nemdigitális lázmérőt kérj, tutira tudnak adni. :)
15/15 A kérdező kommentje:
Vettem.Ez ugyanolyan mint a higanyos, csak piros benne a szál. Azt mondták, hogy ez pontos és megbízható. Nagyobbik úgyis beteg, kipróbálom. Remélem hogy jó lesz.
2018. ápr. 11. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!