Hogyan kell foglalkozni egy 1,5 éves gyerekkel, hogy boldog, kiegyensúlyozott élete legyen?
Figyelt kérdés
1 átlagos napra gondolok, hogyan kell telnie, hogy a gyerekkel a szükségleteinek megfelelően foglalkozzon az Anya. Étkezés, alvás, játék, fejlesztés, stb. Mit/Hogy/Mennyit. Köszönöm.2018. ápr. 9. 11:13
11/12 anonim válasza:
Sosem szoptattam, 1.5 evesen azt eszi amit fozok, napkozben 1x alszik, az ejszakat 3 hos kora ota atalussza. Napkozben vizet iszik, este kap kb 2 deci teat. Nem fejlesztettem soha, megis 8 hosan kezdett jarni. 3-4 szot mond most pont 1.5 evesen, minden utasitast megert. Rengeteget jarunk rokonokhoz, jatszoterre, jatszohazba, nagyokat setalni. Az apjaval minden rendben, bekes csalad vagyunk.
En szigorubban nevelem, marmint jocskan rakiabalok ha rossz vagy veszelyes dolgot csinal. Ha hisztizik nem veszek rola tudomast.
En ugy latom, boldog a gyerek. Mosolygos, baratkozos,es igazi energiabomba.
De nem mondom azt, hogy ha pont igy csinalsz mindent, neked ugyanilyen kiegyensulyozott lesz. Mindenkie mas.
12/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak bizonytalan vagyok (magamban) És kíváncsi voltam mennyire egyezik a véleményem a gyerekneveléssel kapcsolatban másokéval. Köszönöm a hasznos válaszokat.
2018. ápr. 11. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!