Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez a cipő nagyon furán néznek...

Ez a cipő nagyon furán néznek ki egy óvodás kislány lábán?

Figyelt kérdés

[link]

Leggings-sel hordva?

2018. ápr. 5. 14:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
25%
Igen,de nem leggingsel.
2018. ápr. 5. 22:38
 22/32 anonim ***** válasza:
74%
Az oviba az udvaron motorozni, focizni tökéletesen megfelel. Fiamnak is van ilyen, csak fiús színben, ennek nem sikerült lekoptatnia az orrát. Sok kislánynak is van ilyen, mint a linken, nem hiszem hogy furcsán nézne ki rajta.
2018. ápr. 5. 22:54
 23/32 anonim ***** válasza:
43%
Lányomnak ilyen volt oviba és suliba is ilyen lesz nem megy tönkre az orra nem divat cipő ,pont ez való oviba az udvara ,nálunk sok lánynak volt ilyen cipöje ,és te döntsd ne mások .
2018. ápr. 6. 07:34
 24/32 anonim ***** válasza:
51%
Soha nem vennék a lányomnak ennyire fiús cipőt... A Decathlonban vannak szép fehér-rózsaszín lányos cipők is, nézz körül kicsit. Én egyébként D.D.Stepet veszek mindkét gyerekemnek.
2018. ápr. 6. 08:43
 25/32 anonim ***** válasza:
58%

Nem vennék ilyet, nem tetszik, de szerintem a lányom se venné fel, akkor már sokkal szimpatikusabb ez:

[link]

2018. ápr. 6. 08:56
 26/32 anonim ***** válasza:
71%

Lány unokatesók pont ugyanilyet hordanak elsőben és harmadikban, illetve ilyen cipőjük volt oviban is.

A fiamnak is ilyen volt, csak zöldben. Mondjuk a csajok is hordtak zöldet is. Udvarra, homokozóba tökéletes, meg szerintem amúgy is.

2018. ápr. 6. 10:32
 27/32 anonim ***** válasza:
58%
ÉN Decathlonban vettem még régen sötét rózsaszínben.
2018. ápr. 6. 11:30
 28/32 anonim ***** válasza:
42%

Ja, igen, és a lányom eléggé "szépségmániás" volt kicsiként, de megmondtam neki, hoy az udvarra, sárba NEM veszi fel a pörgős szoknyát meg kisharisnyát és balerinát.

Amikor lehet, hagyom hogy csinosan, csajosan öltözzön, de az óvodai homokozó NEM az a helyzet :D

2018. ápr. 6. 11:32
 29/32 anonim ***** válasza:
59%
Az enyém hordott ilyet, farmerszoknyával is, leggingsszel is, szerintem csinos volt. A cipő maga nagyon kényelmes.
2018. ápr. 6. 14:03
 30/32 anonim ***** válasza:
66%

Pontozzatok le, de en már a 3. par ilyen cipot veszem az ovis lanyomnak.

Udvarra, nacival, sot a csoportbol tobb lanynak is van ilyen. A szurke-rozsaszin variacios, az ugyan miert is fius?

Sima edzocipo kinezetu, kenyelmes, strapabiro, jol tisztithato, olcsó darab, mi szeretjuk.

Utcai csinos is van kulon, nem hinnem hogy pont mar ovoda kellene arrol szoljon ki mibe van, plane ne az ovono itelje mar meg a gyerekeket, az o feladata az legyen hogy foglalkozzon veluk.

2018. ápr. 6. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!