Sos! Szerintetek baj lehhet (pszihesen), a ket es fel eves gyermekemmel? Ketsegbe estem
Milyen kinti játékaitok vannak? Mekkorák most a gyerekek? Kutyus, cica, nyuszi, bármi háziállat van? Leülsz vele homokozni, együtt alkotni? Megkergeted kicsit? Labdázol vele?
Ha csak leülsz figyelni rájuk, de nem mutatsz játék lehetőséget, nem tudja, mit kellene csinálnia, ezért kérdezem. 😊
Van, de magad miatt, szegény gyerek alig levegőzik, nem éri semmi új inger, persze hogy befordul.
Ilyen korba kellene megismertetned a világot, játszótérre,játszóházba járni, kirándulni nagyokat, nem a lakásba meg a kertbe kuksolni mint valami állatnak, főleg hogy igénye is van rá. Más anyuka is meg tudja oldani, innen is látszik veled van a baj nem a gyerekkel.
Ha ennyire nem bírod , bár nem tudom mi a nehéz elvinni 2 gyereket játszótérre, akkor add be bölcsibe, ott legalább új ingerek érik és levegőzik is.
Szerintem csak az van, hogy keveset mentetek, nem szokott hozzá a külvilággal történő érintkezéshez.
Az én fiam 21 hónapos volt, amikor a lányom megszületett. Mi nagyon menősek vagyunk, én a kezdetektől mentem a két gyerekkel is, akármilyen nehéz is volt.
A te fiad is igényli a társaságot, hiszen írtad, ha gyereket lát, rögtön barátkozik. Szerintem embereld meg magad, találj ki valami rendszert, mondjuk a kicsit magadra kötve induljatok el! Biztosan van arrafelé is tömegközlekedés vagy esetleg vezetsz, szval be kell vállalnod, hogy kizökkented magatokatba komfortzónátokból. Mindkettőtöknek szüksége van erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!