Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hirtelen hízott a fiam....

Hirtelen hízott a fiam. Mennyire legyek szigorú?

Figyelt kérdés

Kisfiam majusban lesz 7 eves. Az elmúlt pár hónapban el kezdett hízni. Közel 4kg jött fel rá.

Leálltam minden fehér pékárúval, csak tk. kenyeret kap, de az édességet is teljesen vonjam meg, vagy pár naponta kaphat valamit? Puffasztott rizst nagyon szereti. Arról is teljesen tiltsam.

2018. ápr. 3. 11:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
A BMI indexe alapján a gyerek épphogy csak nem a sovány kategóriába tartozik. Ha diétáztatni kezded, akkor talán sikerül elérni, hogy kórosan sovány legyen.
2018. ápr. 3. 21:49
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Számolj egy kicsit:

[link]

2018. ápr. 3. 21:51
 23/31 A kérdező kommentje:

Nem viccnek szántam.

Nem a csoki a gond mert azt nem szereti. Gyümölcsöt sajnos szinte alig eszik. Nem szereti.

Amit most vissza fogtunk az a túrórudi, mert szinte minden nap kapott egyett, a puffasztott rizs és a barackos nestea mert hetente 1-2szer azt is kapott. De amit teljesen leállított az a fehér lisztes bolti pekáru, mert a szendvicseket abból ette. Szerencsére ízlik neki a tk. kenyér így most mar csak azt eszik.

2018. ápr. 7. 15:40
 24/31 anonim ***** válasza:
58%
A tk. kenyér teljesen jó. Amúgy a túrórudit szerintem nem kellene visszafogni, pont sokkal jobb, mint a csoki. Egyébként lehet kapni norbi-rudit, az is jó, és a pöttyösnek van fehércsokis túrórudija 30%-kal csökkentett cukortartalommal. Az jó, ha a gyerek egészségesen eszik, de a súlyával tényleg nincs probléma, sőt! A barackos icetea helyett javaslom a frissen préselt narancslét kis vízzel hígítva (mi itthon préseljük egy elektromos citromfacsaróval,majdnem minden hétvégén azt isszuk a reggelihez), nagyon finom, egészséges, nincs tele adalékanyagokkal. Házi iceteát, limonádét próbáltatok már mézzel vagy avocado-sziruppal? Nagyon finom üdítő italok és teljesen egészségesek. :-)
2018. ápr. 7. 19:36
 25/31 A kérdező kommentje:

Norb8s vackot nem adok gyereknek, tele van édesítővel. Narancslét nem szereti.

Barackos nesteat akkor kap ha épp elvagyunk valahol

2018. ápr. 7. 21:13
 26/31 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, te milyen alkatú vagy?
2018. jún. 13. 18:24
 27/31 A kérdező kommentje:
Perpillanat elhízott. Egy év alatt 30 kg jött fel. Előtte normál alkat voltsm. Meg remélem nem sokára megint az leszek.
2018. jún. 20. 00:53
 28/31 anonim ***** válasza:
Betegség miatt híztál el?
2018. jún. 24. 10:40
 29/31 A kérdező kommentje:
Ires vagyok. De ez nem ok. Lelkileg nagyon nehéz évem volt. Hónapokig kialvatlanság, gyász és aggódás. Elcsesztem.
2018. jún. 26. 00:52
 30/31 anonim ***** válasza:
Először tedd rendbe magad lelkileg, utána számolj és gondolkozz. Aztán majd rájössz, hogy nem épp jó dolog megvonni mindent egy 7 évestől, ha már az anyja is árnyéka önmagànak. A saját frusztrációdat ne vetítsd ki rá.
2018. jún. 26. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!