Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora kortól érdemes játszóh...

Mekkora kortól érdemes játszóházba/játszótérre vinni a babát?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Játszótérre amikor már ülni tudott, elkezdtük hintáztatni a babahintában és már lehetett a homokozóban is. Alig akart hazamenni. Ez máig is így van, pedig már hamarosan iskolás lesz. Játszóházba rendszeresen vittük, kb hetente, amikor már tudott járni. Nagyon igényelte a mozgást és szerencsére mivel nagy városban élünk, volt is rá lehetőségünk. Viszont a játszóház jellege is számít, hogy inkább nagyok járnak-e oda vagy túl zsúfolt-e illetve a szülőnek megengedik-e hogy kicsi gyerekét kövesse a csúszdára, az ugrálóvárba, stb. Játszótér esetén ugyanez, babahinta és homokozó nélkül nem sok mindent lehet egy kicsivel csinálni.
2018. ápr. 2. 22:54
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
Nagyjából járni tudástól vittem őket mindkét helyre. A nagyot mondjuk később, mert ő októberi, kb. pont mire egyéves lett, akkor kezdett járni, de még nem nagyon stabilan, tél lett, mire úgy igazán nekiiramodott, akkor meg maximum lementünk havazni, szánkózni, de nem játszóterezni. Szóval őt inkább másfél éves korától. A kicsi meg februári, ő is egyévesen kezdett járni, őt márciusban már vittem, akkor már egész ügyesen mozgott.
2018. ápr. 3. 00:57
 13/18 anonim ***** válasza:
18%
Mintaanyuk vagy irigy anyuk inkább? Mi nem tetszett abban, amit írtam? 11-es vagyok.
2018. ápr. 3. 08:27
 14/18 anonim ***** válasza:
42%

Játszótérre 9-10 hónaposan vittem először úgy, hogy konkrétan hintázni és játszani, de sétálni levegőzni korábban is voltunk arra, fészekhintában feküdtem vele együtt.

játszóházban 4évesen volt először, mert feleslegesnek tartottam, unokatesók beszéltek rá.

2018. ápr. 3. 10:19
 15/18 anonim ***** válasza:
45%
Kedves lepontozók! Eláruljátok, hogy mi a helyes megfejtés erre a kérdésre? Mert úgy látom, amit írtunk, az nem jó. Szakadjatok meg, de komolyan, hogy az ember veszi a fáradságot, és leírja a saját tapasztalatát, a kérdésre válaszolva, és akkor jön pár ilyen ostoba tajparaszt, akinek valamiért ez nem tetszik, és végigpirosazza az összes választ. Nektek nincs életetek, de komolyan? Itt kell kiélnetek magatokat, mert sehol máshol nincs szavatok?
2018. ápr. 3. 13:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam, kB ugyanazt is írtátok, nekem nagyon hasznos, köszi
2018. ápr. 3. 16:53
 17/18 Kószahal válasza:
Mi azóta járunk,amióta ülni tud. Most lesz egy éves.Baba hinta és homokozó a menü,nagyon élvezi.. meg libikóka, ha apa vagy anya ölbe veszi és felül rá vele :D Játszóházba akkor tervezzük vinni,amikor már stabilan totyog.
2018. júl. 22. 06:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Még nem tudott menni amikor először vittük. Játszóházban nem csak 4 évesen lehet játszani. A labda tengert már így is élvezte és volt sok más babajáték neki. Illetve játszótéren hinta, csúszda. Nyilván eleinte még mi raktuk fel a csúszda tetejére, most meg már magától mászik fel.

Amúgy így szülőként néhány játszótéri játékot nem értünk miért úgy tervezték. Néha az az érzésünk a párommal, hogy tuti nem volt gyereke a tervezőnek. ;)

2018. júl. 22. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!