Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy oldjam meg? A párom dolgozik

Hogy oldjam meg? A párom dolgozik

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy a párom 3 napja nincs itthon messze dolgozik tőlünk. Van egy 2 éves babóm. Nem számítottunk rá hogy eddig kell maradni így kezd elfogyni itthon a kaja , wc papír és társai. Hogy menjek el bavásárolni ha a babót nincs kire hagynom? Buszmegálló nincs a közelben amivel eljutnék az áruhába,a kocsink itthon van de nincs jogsim.A közeli kisboltok pedig drágák és nem olyan nagy a választék. Anyukák ti hogy oldjátok meg? főleg ebben a melegben
2010. jún. 11. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Csak annyit vásárolj a közeli kisboltban, amennyi pont elég, míg meg nem jön a férjed.

Én ilyenkor nem 8 tekercses papírt veszek, csak 2 vagy 4. Kaját is ki tudod számolni, hogy mennyi kell.

2010. jún. 11. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kétéves gyerekkel holnap kora reggel miért ne lehetne elmenni vásárolni? Akár már a saját lábén is tud menni, buszozni is tudtok.
2010. jún. 11. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a 3 gyerekkel is megoldom ha nagyon muszáj.Nekem is itt áll az autó de nincsen jogsim,olyankor a muszáj nagy úr,hát buszra szállok,Nekem a legkisebb 11 hónapos.Valóban reggel korán indulj el akkor még nincsen akkora meleg,pikk pakk megjárjátok ,mire meleg lesz már otthon hűsölhettek.persze csak azt vedd meg amire mindenképpen szükségetek van mig a párod haza nem ér,megszakadni nem jó dolog kisgyerekkel buszon....vigyél hátizsákot úgy könnyebb hazavinni a motyót.
2010. jún. 11. 14:43
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket. muszály ma mennem,mert tényleg kifogytunk. :) én is a hátizsákon gondolkodtam ,valószínű azt fogom tenni. kisétálunk a buszmegállóba a egy másfél óra szerintem,utána a busz meg már az áruház előtt tes le. köszi a tippeket
2010. jún. 11. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Én biztos a közeli kisboltban vásárolnék,ha másfél óra járás csak a buszmegálló!
2010. jún. 11. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen közeli kisbolt, csak ami kell.
2010. jún. 11. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Bár már késő. De azért leírom.

Vagy ha legközelebb van ilyen alkalom, akkor esetleg ha van olyan ismerősöd, akkor kérd meg hogy vigyen el. Vagy ha jogsija van az ismerősödnek, akkor a ti kocsitokkal is elvihet. Persze ha rá mered bízni.

De amúgy ha úgy van én is a kisboltot ajánlanám és csak a legeslegszükségesebbet.

Bár igazából egy gyerek még nem olyan vészes.

Ha messzi van a buszmegálló, akkor esetleg nincs ilyen esernyőre csukható babakocsi? Nekem nagyon sokat segített. Már 5-10e ig lehet kapni.

Így gyorsabban lehet közlekedni. Bár nehéz a buszra fel le rakni, kicsit macerás, de hipp hopp belejössz és kitárul előtted a világ. Hidd el.

A muszáj nagy úr.

Igazából a gyereknek is mostmár kell szoknia az utazást, a vele járó dolgokat. Meg neked is. Lassan bölcsi, ovi, jó ha szokja.

Remélem azért segítettem.

2010. jún. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!