Mennyi esélye van az anyának, hogy visszakapja a gyerekeit a börtön után?
Figyelt kérdés
3évet kapott sikkasztásért. Most úgy néz ki szabadul 1,5év után. A gyerekek nem akarnak visszamenni hozzá. Félnek az anyától sokszor kiabált velük, megütötte őket "nevelési célzattal".
A gyerekek most 4,6,8 évesek és az apánál élnek.
2018. márc. 27. 12:55
1/2 anonim válasza:
Nem sokan vannak itt akiknek lenne ezzel tapasztalatuk ill. szerintem ebben kompetens jogi szakember sem vagy szociális munkás.
Szerintem egyébként a bíróságon fogják a gyerekek elhelyezését újratárgyalni (vagy ha lépéseket tesz akkor apukának érdemes megindítani a procedúrát) de mivel az anya börtönviselt így meglátásom szerint nem lehet kizárólagos gyámjuk hanem maximum láthatási jogot kaphat.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem sok.
A kollégám már azért megkapta a lányokat, mert bebizonyosodott, hogy rendszeresen veri őket az anyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!