Valaki volt hasonló helyzetben? Erőszakból született baba.
Figyelt kérdés
Leszögezem nem rólam van szó. Sem az anya sem az apa nem én vagyok.
Csak egy hozzátartozó.
Ha a gyerek erőszakból fogant, az apa tarthatja, felveheti vele a kapcsolatot amikor kijön a börtönből? Van erre módja? Bármi esély?
Az apa családja láthatja a babát? Van hozzá joguk?
2017. aug. 12. 16:32
1/13 anonim válasza:
Persze, apasagi pert kell inditani. Nem a gyerek ellen kovetett el buntenyt. A csaladnak meg foleg koze nincs hozza, ha a nagyszulo birosagra megy, akkor megitelnek neki nagyszuloi lathatast. Ez havi 1 nap ugy tudom.
2/13 anonim válasza:
Az apa indíthat apasági pert és ennek lehet folyomanya a lathatas. Mondjuk nem tudok olyan bírót elkepzelni, akiket engedné. Anya helyében fognak magam és lelepnek az országból is.
3/13 anonim válasza:
Remélem, hogy nem. Bár az apa családja végülis nem tehet róla, de tudod ki lenne kiváncsi rájuk.
4/13 anonim válasza:
En tuti hazudnam hogy elvetettem es elkoltoznek vilagvegere.
Ill kernem a birosagi tavoltartas tolem es gyerektol is.
A vegen az aldozat szenved undorito torveny
5/13 anonim válasza:
Remélhetőleg csak egy távoltartási végzéshez lesz joga, ha már egy ilyen gusztustalan féreg.
6/13 A kérdező kommentje:
2 évet kapott de meg azt sem kell végig leülnie. Jó magaviselet miatt hamarosan szabadul. A gyerek már 1 éves. A nagyszülők többször próbálták felvenni a kapcsolatot. Akkor lenne hivatalos úton esélyük látni?
2017. aug. 12. 17:23
7/13 anonim válasza:
Ha az anyának nem volt annyi esze, hogy távoltartási végzést kérjen, akkor hivatalosan elvileg kérhetnek láthatást. Az már más kérdés, hogy egy ekkora féregnek a börtönben kéne rohadnia élete végéig, és egy bíró se fogja megítélni neki a láthatást.
8/13 anonim válasza:
Menekulj vidd a gyereket
Vagy intezkedj ugyved
9/13 anonim válasza:
Bocsánat az OFF-ért, de én nem akarom elhinni, hogy ilyen van. Ez nagyon kemény, megerőszakolok valakit és utána járhatok hozzá a gyerekért..
10/13 anonim válasza:
Utolso, igen mert nem a gyereket bantotta. Ez a torveny. Durva sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!