Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert nem alszik a 2 es fel...

Miert nem alszik a 2 es fel eves lanyom nappal?

Figyelt kérdés
Reggel felkelunk egesz napfenn vagyunk es napkozbe a megszokott idoben nem hajlando aludni. Mar mindent kiprobaltam. Aztan utana nyugos, ordit,hisztizik, kibirhatatlan estig. Vegul koran leteszem. Valami otlet?
2018. márc. 16. 20:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Haza kell vinni a nem alvó gyereket? Ez most komoly? Így hogy tudnak dolgozni a szülők?
2018. márc. 17. 16:11
 12/12 A kérdező kommentje:

Azota nem alszik, hogy a regikiszuperalt okostelomat megkapta nyomkodni.

Ez baj lehet? Amikoe rajottem, hogy emiatt nem alszik, mar keso volt elvenni.

Amugy sajnos bizony ahogy latjatok. O iranyit. Olyan szintu akarata van, hogy en osszetorok es megrogyok alatta. Nem birom idegileg. Kikeszit az akatataval, egyszeeuen nem tudom szabalyozni. Kezelhetetelen.

Hiaba allitottam fel szabalyokat, merceket, alvasi ritmusokat, napirendet.

Egy ideig ment a jo napirend , aztan egyszer csak borult.

Szoval mar magyon unom. Most is ordit szenbed hisztizik csapkod verekszik, dobal, utlegel.

Probaltam , hogy 7kor keltunk akkor se aludt nappal.

2018. márc. 17. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!