Miert nem alszik a 2 es fel eves lanyom nappal?
Nàlunk is volt ebben a korban, 1-2hét alatt elmúlt nyugi ;)
Az enyémnél 2 dolog vàlt be: 1., nem erőltettem hogy aludjon, csak pihenünk. Lefeküdtem mellé, és úgy csinâltam mintha aludnék, és némi szenvedés utàn ö is elaludt.
2.,délelőtt nagyon kifàrasztottam, lent voltunk 3 óràkat,de ebben az undorító időben ez nem opció :/
Lehet lepontozni: én erőltetem. Ha nagyon nem akar aludni, de látom rajta, hogy készen van, akkor szorosan átölelem, dúdolok neki, simogatom és nem engedem felkelni. Van hadakozás, de 5 perc és bealszik.
Ha nem így csinálok, ha hagyom felkelni, tovább játszani, tombolni, akkor elviselhetetlenül hisztis és pár percenként koppan a feje a padlón a fáradtságtól.
A csendes pihenő sem működik, mert attól nem lesz kevésbé fáradt, főleg hogy nem bír csendben maradni, végig dumálja akkor is, ha alvást tettetek. Ha ott hagyom a szobájában, hogy aludjon, kijön sírva.
Basszus jo kilatasok.
De nyugos delutantol estig.
Ja meg valami. 10korul kerlunk reggel es neki a deli alvas kitolodik kb 5-6ra. Ha akkor leteszem akk elalszikugy viszont ejjel 11igfenn vagyunk.
Probaltam azt is, h 7kor kelunk akk sem aludt.
Nálunk megkérik a szülőket, hogy vigyék haza a nem alvó gyereket (még nem jár oda, de ezt a nyílt napon mondták).
Egyébként ha 10-kor kelnénk, biztos, nem aludna. 5-6-kor pedig nem altatnék, mert, nálunk 7-kor fürdés, 8-kor alvás (altatás kezdete, 1/2 9-9-kor alszik).
Reggel fél 6-kor ébred magától, 6-kor kelünk, fél 2-kor alszik 1,5 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!