Mit csináljak, hogy nappal ha alszik a lányom akkor ne kukorékoljon az ágyában este még fél 12kor is?
ha alszik nappal akár fél órát is akkor éjjel fél 12 ig képes dudorászni, aztán persze 10-11 ig akar aludni.
21 hónapos
általában 9-10 között kel.
ja, és hiába keltem fel 9 kor és teszem le 2kor, akkor sem alszik el csak 4kor de akkor 6ig aludna és az este őrület.
7kor nem tudom felkelteni, mert 5 hónapos terhes vagyok és én meg éjjel 2 ig nem tudok aludni, szóval azt meg én nem bírom ki.
Mondjuk próbáltuk, de másnap ugyanúgy simán aludt 10 ig előző este 9 től
hát ha így el van csúszva az egész napja akkor nem csoda :)
vagy hagyod így, vagy normális napirendre állítod, tehát felkelted 7-f8kor, délután f1kor legkésőbb leteszed és 2kor felkelted. vagy ha ez nem megy akkor este 10ig jól fárasszátok le, du.4kor nagyon késő van a délutáni alváshoz, én nem is teszem le már akkor az enyémet, akkor kibírjuk estig és 7kor fekvés...
Ne kilenckor keltsd, hanem fél nyolckor. (Vagy még előbb)
Fél egykor ebéd, aztán alvás.
Este 8-kor tedd le.
2 éves lányom napirendje.
Fél 7- kor kelunk, mert megyek munkába.
Ebéd után megy aludni kb. max. fél 1-ig. Alszik 3-ig, nagy ritákán fél négyig, de ekkor már nem akar korán lefekudni.
Este fél 9-kor megyunk aludni, általában 9-re alszik is.
Nem fogom 7kor felkelteni, és eddig működött a 8-9 közötti kelés é aludt d.u
Nem látjátok amit írtam?
én éjjel 2ig nem tudok aludni a terhesség miatt, nem tudok 7kor kelni ha akarok ha nem, mert belehalok.
A férjem külföldön dolgozik, tehát ezért gáz megoldanom ezt, mert pihenni kéne mind a kettőnknek normálisan.
De most anyum lesz vele 3 napig, megkérem hátha ő tud segíteni, mert ha az első ilyen napot túlélnénk akkor én is tudnék aludni vele d.u, úgy nem is lenne gáz a korán kelés.
Köszi!
De, olvastuk, hogy mit írtál, azért írtuk azt, amit.
Fárasztó lenne, de nem halnál bele, hidd el.
Az a kérdés, hogy akarsz-e változtatni vagy sem, Rajtad múlik.
21 hónaposan kell a délutáni alvás még.
Mondjuk az jó ötlet, hogy anyukád átállítja, addig Te kipihened magad, és utána belekapcsolódsz a "készbe".
olvasni tudunk, de mi mást tudnánk tanácsolni?
azt írod 10kor kel, du. meg 4kor alszik el.
ez így neked jó is, viszont adjunk tanácsot, hogy ne éjfélkor kerüljön ágyba. azért 21 hónapostól ne várhatjuk el, hogy miután 6kor felkel ami már igencsak este, 2 óra ébrenlét után feküdjön le aludni. teljesen rendben van, hogy 6 órát van ébren, tehát vagy elfogadod a mostani állapotot vagy felkeltek reggel korábban és mindent előre hoztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!