Csak az én 2 évesem nem alszik nappal? 5. napja nem alszik nappal. Így már este 7-8 körül beájul (10helyett), és alszik 13-14 órát, sőt 15-öt.15. -én kezdjük a bölcsit, ott majd gondolom alszik.
Szia!
Az én fiam is 2 éves és volt egy ilyen hetünk! Egyszerűen nem volta hajlandó délután aludni! Hiába tettem le este korábban, hogy reggel korábban keljen, így dél körül álmos legyen, egy napig bevált, másnap már minden visszaállt a régibe és ismét nem aludt nappal. Mi 14-én kezdjük a bölcsibe szoktatást, azt mondta a védőnő, majd ha reggel 7-kor kel, akkor nyugodjak meg, úgy alszik délután mint a kis angyal!
Aztán egyszer csak magától korábban kelt, 9 helyett 8kor, így ebéd után 1 óra körül elalszik egy 1-1,5 órára és este 9 fél 10 körül le tudom tenni!
Most nagyon félek, mert éppen beteg, körülbelül addigra gyógyul meg mire kezdjük a bölcsit... legyengült immunrendszerrel!!! :( Egész télen nem volt beteg, de most elkapta az influenzát... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!