Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jól gondolom, hogy be kell...

Jól gondolom, hogy be kell iratnom kisfiamat oviba? Februári születésű, jelenleg bölcsis. Pénteken elfelejtettem megkérdezni. Hétfőn lesznek a beíratkozások.

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy bölcsis, nem kell. Attól függ, hány éves. Akik idén töltik a 3. évet, azokat kell beíratni.
2011. márc. 26. 08:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Akik 2012 május 31ig betöltik a a 3 évet azokat az idén előjegyzésbe veszik. Mi is megyünk hétfőn, ő áprilisban lesz 2 éves.
2011. márc. 26. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Január végén lesz 3 éves a kisfiúnk és mi is jövő héten megyünk beiratni, de majd csak 2021. márciusában-áprilisában kezdi. Viszont, vissza lesz tartva 1 évet kiscsoportban.

Szóval, ha a kisfiad bölcsis, kezdheti 2012 szeptemberében is az ovit, addig meg bölcsibe jár, mert amúgy is visszatartanák egy évet a kora miatt.

2011. márc. 26. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Be kell. Mert februárban tölti a 3 évet, megy oviba a bölcsiből, de a következő beiratás meg csak február után márciusban lesz.

Szóval be kell!- ha akarod vinni oviba persze, de gondolom igen, ha most bölcsiben van

2011. márc. 26. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Biatorbágyon lakunk. Lányom 2012. ápr.2-án lesz 3 éves, és itt ápr. közepén van a beiratkozás, tehát én is úgy gondoltam, hogy idén előjegyzésbe vetetem, és jövő áprilisban oviba megy, de nem. A vezető óvónő azt mondta, hogy szeptemberben kezdődik a tanév, ugyanúgy, hogy a suliban, addig oldjuk meg. Vegyem ki az összegyűlt szabit, van nagyszülő, apuka. Ha januárban született volna, akkor még felvették volna, de így nem. Úgyhogy jövőre fogom beiratni. És igen, az adott évben kell betölteni a 3. évet, ez feltétele a beiratkozásnak.
2011. márc. 26. 11:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk ezek a szabályok érvényesek:

A szülő az általa kiválasztott óvodába írathatja be a 2011. évben 3 éves kort betöltött gyermekét. Kérjük, hogy a beiratkozáskor vigye magával

-gyermeke születési anyakönyvi kivonatát és

-gyermeke egészségügyi állapotát igazoló gyermekorvosi véleményt.

Az a gyermek, aki 2011. évben az ötödik életévét betölti, az óvodai nevelési év első napjától kezdődően - 2011. szeptember 01. napjától - óvodai nevelés keretében folyó iskolai előkészítő foglalkozáson köteles részt venni.

2011. márc. 26. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!