Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sznobéria a fodrászat?

Sznobéria a fodrászat?

Figyelt kérdés

Ovis a lányom, évente 3-4 alkalommal visszük fodrászhoz, hogy a törött hajvégeket levágja, igazítsa. Néha be is fonja neki.

Nemrég szóltunk a kiscsajnak, hogyha van kedve, kérünk időpontot, mert az egész családra ráférne a birkanyírás. Nagyon megörült neki, mindenkinek újságolta, hogy megy fodrászhoz. Az óvoda folyosóján is.

Ekkor jött a hideg zuhany, az egyik kedves anyuka dörgedelmes stílusban leteremtett minket, hogy micsoda sznobéria 3 évest fodrászhoz vinni, így lesz majd k..a belőle. Köpni-nyelni nem tudtam, kiégett az agyam.

Ezt hogy sikerült összeraknia magában?

Találkozott már valaki hasonló esettel?

2018. márc. 15. 13:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%

2 fiam van. A kisebbiknek annyi es olyan gyorsan novo haja volt, miota megszuletett, hogy fel evesen mar vagni kellett.

Azota is havonta hordom fodraszhoz ot is es a batyjat is, mar iskolasok.

Akkor ok is k...ak lesznek??? :D

En sok minden megcsinalok otthon/magamnak, a gyerekeknek, de epp a hajvagas az, amit nem vallalok. Egyszer probaltam frufrut vagni, katasztrofa lett. En pedig nem fogom geppel egyformara letolni a hajukat, igy marad a havi fodraszat. Agogy a ferjemnek is.

En kb 3 havonta megyek vagatnu az enyemet, ha lanyom lenne, akkor vinnem ot is, mert kislany hajhoz se mernek hozzanyulni.

De a veget akkor is vagni kell...

2018. márc. 15. 14:23
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
3,5 eves, az o keresere rovid haju kislany. Mivel rovid, havonta jarunk, es vagatjuk neki. Apa is megy havonta. Nem sznobsag, es nem egy vagyon. Raadasul majdnem ket evig full kopasz volt a lanykank, egyszeruen nem volt haja. Orulnenk, ha hosszabb lenne, nyilvan nem jarnank ilyen gyakran. De majd kesobb. :) Ne foglalkozz ilyen unatkozo anyukakakkal. :P
2018. márc. 15. 14:24
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
Mi is visszük a gyereket (fiú) fodrászkoz. Én nem tudom úgy lenyírni mert hiába rövid haj fokozatokat nem tudok szépen beletenni. Van aki megtudja otthon oldani házilag az örüljön. De nem lesz attól semmi baja egy gyereknek ha fodrászhoz megy.
2018. márc. 15. 14:29
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
Tipikus penészvirág, akinek mindenki k.va, aki nem 85 kiló, és néha felvesz egy magassarkút.
2018. márc. 15. 14:35
 15/23 anonim ***** válasza:
64%
Ohhh..imádom az ilyen beszólásokat, mi nap mint nap szembesülünk hasonló megjegyzésekkel, ne vedd a szivedre, de hogy a kérdésedre is válaszoljak, egyátalán nem sznobság a gyereket fodrászhoz vinni, én a lányaimat kb.3 havonta viszem.
2018. márc. 15. 14:46
 16/23 anonim ***** válasza:
43%
Két fiam van és hordom őket fodrászhoz. Nem is értem mi a sznobság ebben. Szerintem csak irigy mert a kislányod csinosabb mint az ő gyereke.
2018. márc. 15. 15:23
 17/23 anonim ***** válasza:
50%

5 éves fiamnak én vágom otthon géppel.

Eddig azt tapasztaltam, hogy ez a ritka.

Szinte mindenki fodrászhoz viszi a gyerekét, akár fiú, akár lány.

És ha fiad lenne, arra mit mondott volna, mi lesz belőle nagy korában???

2018. márc. 15. 16:31
 18/23 anonim ***** válasza:
43%
A fiamnak meg nem igazán van haja (5 hónapos), mi a ferjemmel havonta járunk fodrászhoz. Nekem olyan természetes, hogy majd ha akkora lesz a haja minden alkalommal vágjak neki is
2018. márc. 15. 16:38
 19/23 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos az ősanyák a szuper mamik mert bili fejet vágnak a gyereknek. Az az olcsó, jó, milyen luxus már a fodrász, undorító
2018. márc. 15. 17:17
 20/23 anonim ***** válasza:

Én havonta járok festetni és havonta viszem az 5 éves fiamat és a 3 éves lányomat is hajvágásra. Legyen sznobéria, te az is tutti, hogy én nem fogom otthoni hajvágóval 2 centisre nyírni a fiam haját.

A mai világban ha ezen valaki elcsodálkozik, hát vessen magára...

2018. márc. 16. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!