Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Káros-e terhesség alatt a...

Káros-e terhesség alatt a kozmetika (pl.3D szempilla, ) és a fodrászat (Dauerozás)?

Figyelt kérdés
vagy bármilyen kozmetikai és fodrászati beavatkozás hatással van e a magzatra? festést kivételével..
2017. márc. 27. 19:07
 1/9 anonim válasza:
59%
Már hogy lenne? A szempillának egyálltalán mi köze a magzathoz?
2017. márc. 27. 19:10
 2/9 A kérdező kommentje:
azért mert a festés is káros
2017. márc. 27. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
A festés SEM káros, ahogy a többi sem.
2017. márc. 27. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:
56%

A festés azért káros, mert a hajfesték érintkezik a bőrrel. Bár sokak szerint a festés se káros. Fodrászt is kérdeztem már, ő sem tudja. Azt mondta, hogy van olyan vendége, akinek azt mondta a nőgyógyász, hogy nem káros, van, akinek meg azt, hogy káros.

Mindenesetre én még nem láttam 9 hónapos lenövéssel, ősz hajjal kismamákat :)

2017. márc. 27. 19:18
 5/9 A kérdező kommentje:
nekem a védőnőm kizárta a hajfestést, mondjuk nem is festem azért kérdeztem igazából , hogy akkor a többi káros -e
2017. márc. 27. 19:24
 6/9 anonim válasza:
47%
Szerintem max a hajfestés káros de nem tudom miért. A volt osztályfőnökömnek barna haja van alapból, amúgy szőke de amikor terhes volt nem járt fodrászhoz. Nagyon durva lenövése volt :D
2017. márc. 27. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
En azert a dauerrel vigyaznek. Eleg szuros szqga van es kicsi szellizetlen helysegben pl el is ajulhatsz vagy eros migrened lehet...tehat semmikepp nem ajanlott. A hajfestekben is leginkabb az ammonia ami veszelyes...nem jo belelegezni.terhesen ajanlatos ammonia nentest hasznalni.
2017. márc. 27. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
57%

Négy gyerekem van, mind a néggyel festettem a hajam. A negyedikkel vicces lettem volna ekkora ősz lenovessel.

Mind a négy jól van!

A védőnők egy újabb értelmes és hasznos megnyilvanulasat olvashattuk 😀

2017. márc. 28. 05:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Dauerre azt szokták mondani, hogy nem marad meg, nem tartós terhesen. Tudtommal elsősorban a belélegzése káros, ezért csak jól szellőztetett helyiségben szabad bármi ilyesmit csinálni/csináltatni.

Valamilyen szinten biztos, hogy káros minden vegyszer - de egyéni megítélésen múlik, hogy mostantól csak pl. ecettel takarítasz, mosódióval mosol és bio tusfürdőt, krémeket használsz vagy legyintesz rá.

2017. márc. 28. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!