Káros-e terhesség alatt a kozmetika (pl.3D szempilla, ) és a fodrászat (Dauerozás)?
A festés azért káros, mert a hajfesték érintkezik a bőrrel. Bár sokak szerint a festés se káros. Fodrászt is kérdeztem már, ő sem tudja. Azt mondta, hogy van olyan vendége, akinek azt mondta a nőgyógyász, hogy nem káros, van, akinek meg azt, hogy káros.
Mindenesetre én még nem láttam 9 hónapos lenövéssel, ősz hajjal kismamákat :)
Négy gyerekem van, mind a néggyel festettem a hajam. A negyedikkel vicces lettem volna ekkora ősz lenovessel.
Mind a négy jól van!
A védőnők egy újabb értelmes és hasznos megnyilvanulasat olvashattuk 😀
Dauerre azt szokták mondani, hogy nem marad meg, nem tartós terhesen. Tudtommal elsősorban a belélegzése káros, ezért csak jól szellőztetett helyiségben szabad bármi ilyesmit csinálni/csináltatni.
Valamilyen szinten biztos, hogy káros minden vegyszer - de egyéni megítélésen múlik, hogy mostantól csak pl. ecettel takarítasz, mosódióval mosol és bio tusfürdőt, krémeket használsz vagy legyintesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!