Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sznobéria a fodrászat?

Sznobéria a fodrászat?

Figyelt kérdés

Ovis a lányom, évente 3-4 alkalommal visszük fodrászhoz, hogy a törött hajvégeket levágja, igazítsa. Néha be is fonja neki.

Nemrég szóltunk a kiscsajnak, hogyha van kedve, kérünk időpontot, mert az egész családra ráférne a birkanyírás. Nagyon megörült neki, mindenkinek újságolta, hogy megy fodrászhoz. Az óvoda folyosóján is.

Ekkor jött a hideg zuhany, az egyik kedves anyuka dörgedelmes stílusban leteremtett minket, hogy micsoda sznobéria 3 évest fodrászhoz vinni, így lesz majd k..a belőle. Köpni-nyelni nem tudtam, kiégett az agyam.

Ezt hogy sikerült összeraknia magában?

Találkozott már valaki hasonló esettel?

2018. márc. 15. 13:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%
Nézd, nincs gyerekem, 10 éve nem voltam fodrásznál, de így is furcsának találom, hogy vkiből ezért legyen k.
2018. márc. 15. 13:11
 2/23 anonim ***** válasza:
95%

Amikor én megyek mindig jön velem és levágják a frufruját.

Ha festem a körmöm szokott kapni ő is egy pöttyöt a körmére ami kb. 2 napig marad rajta.

Nem ettől lesz qva. Viszont tök jó anya-lánya program.

2018. márc. 15. 13:12
 3/23 anonim ***** válasza:
86%

A 4,5 èvesemet kb 2 havonta vinni kell, mertha mi vágjuk a frufruját abból semmi jó nem sül ki! A 2 èves fiúnk is már 3x volt, a fodràsznak is kihìvás, nemhogy nekünk...

(Nekem kb 3 ève volt utoljára vágva, pedig iszonyatosan rámférne!)

Gratulàlok neki, ha sikerül jól levágnia a gyerek haját, nekünk ez nem megy!

2018. márc. 15. 13:23
 4/23 anonim ***** válasza:
71%

Mi 2 havonta járunk fodrászhoz ez nem sznobság csak vannak olyan igénytelenek akik ezt is sajnálják a gyerektől.

A nagyobb 11 éves lányomat 3 hetente viszem kozmetikushoz a pattanások miatt, és akkor a szemöldökét is megcsinálják

2018. márc. 15. 13:42
 5/23 A kérdező kommentje:

Még a haját sem tudom normálisan összefogni lófarokba, de a sajátomat sem - ennyire jó a kézügyességem.

Ráadásul hullámos a haja, ezért...ööö menetesre vagy fokozatosra kell vágni (ha van itt fodrász, javítson ki, hogy mi a szakkifejezés rá).

2018. márc. 15. 13:50
 6/23 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Nincs 2 éves a fiam. Havonta jön hozzánk a fodrász és akkor őt is lenyírja.
2018. márc. 15. 13:51
 7/23 anonim ***** válasza:
92%

Nekem fiaim vannak, 1 éves koruk után amikor már kellett nyírni a hajukat onnantól fodrász Nyírtass. Én egyszer megpróbáltam, béna vagyok hozzá, ennyi. Most szegények egész gyerekkorukban nézzenek ki hülyén mert nekem nincs tehetségem a hajnyíráshoz?

A másik: mindig meglepődött az ilyen sztorikon... Most vagy engem vesznek csak körül túl normális emberek, de semmi ilyesmiért nem teremt le senki senkit, főleg nem ilyen stílusban, nekem ez teljesen életszerűtlen hogy az ovi folyosóján ilyet beszól egy idegen anyuka... 😳....

2018. márc. 15. 14:03
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
* nyírta, meglepödök... Bocs, javít a telefonom...
2018. márc. 15. 14:04
 9/23 anonim ***** válasza:
29%

Nem sznobság, ahogy az sem igénytelenség, ha más megoldja otthon.

Az anyuka szimplán bunkó, ha valóban így letámadott.

Mondjuk nekem kicsit furcsa, hogy a lányod így fellelkesült egy egyszeri fodrásztól, ha rendszeresen jártok. A legtöbb kisgyerek, akit ismerek, max. eltűri, de nem szereti, ha vágják a haját.

2018. márc. 15. 14:19
 10/23 anonim ***** válasza:
87%
Szerencséje van, hogy nem velem futott össze.
2018. márc. 15. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!