Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi alapján válogatják szét a...

Mi alapján válogatják szét a gyerekeket az óvodai csoportok között?

Figyelt kérdés
Nálunk két kiscsoport indul. Illetve pár gyereket köztük a mi kislányunkat két meglévő csoportba osztottak szét.
2010. jún. 9. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom kor szerint válogatták. Esetleg a nemek arányára, értelmi érettségre is odafigyelhettek. De nálunk pl azt is nézik, hogy akik egy bölcsiből jöttek, vagy kis barátok azok együtt maradhassanak.

A lányom májusban töltötte a 3-at és szept.-ben kezdünk. A beiratkozáson viszont egy csomó "babát" láttam (cumiztak, alig beszéltek), akik csak ősszel vagy még később lesznek 3 évesek. Úgyhogy én kértem, hogy ne velük kerüljön egy csoportba. De mondta is az igazgatónő, hogy erre oda szoktak figyelni. 2 csoport indul és mi a nagyobbak közzé kerültünk.

2010. jún. 10. 15:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi szépen a gyors választ.Mi is májusban töltöttük a 3 évet.Csak mi nem a két csoportba kerültünk, hanem akik már egy éve odajárnak azok közé.Lehet, hogy kor alapján döntöttek nem tudom.Érettség tuti nem, mert csak max nyílt napon láttak minket. Vagy lehet, hogy akik bölcsisek voltak azokat egybe rakták.Lehet. Mi nem voltunk.Csak kicsit tartok attól, hogy egy összeszokott csoportba újként kerülünk.Na majd kiderül.Családlátogatáskor lehet rákérdezek.Köszi.
2010. jún. 10. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!