Tényleg ekkora baj ha egy kisgyerek utcán pisil?
Nem túl sokat láthat bárki a lányom alfeléből ha pisil. Hiszen mellette vagyok "takarom" valamelyest.
Téged mennyire zavar h a facebook profilképedre verik a f... a degeneráltak? És bármilyen meghökkentő, vannak olyan városok ahol nincs minden sarkon cukrászda/kocsma/étterem. Sőt volt h egy üzletből röhögve kiküldött a hölgy, "nem, nem használhatja a mosdót" szöveggel.
Jah a szobatuszraság arról szól h visszatudja tartani?!
Meddig? Mert még hazaérünk a "belvárosból" vagy mosdó hadználattal rendelkező helyet elérünk az nálunk 45 perc. Ha ölben vuszem is fél óra.
A te 3 év körülid meddig tartja vissza?
Mi az hogy menjen az ember be valami maszek izébe???
És akkor előírják, hogy még fogyasszál is valamit a méregdrága repülőzgető barmok pénzéhez igazítva?
Szerintem is igenytelen!
A "maszek izekben" legrosszabb esetben 100 forintot fizettetnek, de altalaban egy igenyesen kinezo gyerekes anyukanak elengedik. Nekem is megvan a velemenyem rola aki ezt csinalja. Ja, a kutyak hugyoztatasarol is megvan. Bar olyan helyen elhetnek ahol se ember se allat nem hugyozik az utcara.
Akik szerint higiéniátlan, azoktól kérdezném, hogy szerintetek a férfiak, a hajléktalanok vagy a kutyák nem ürítenek az utcán? Mert a férfi talán keres egy bokrot, ha nincs akkor a járdán lévő oszlophoz fordul, és úgy sokkal többet lehet látni, mint egy bokorban. A hajléktalan is a járda közepére sz"rik, a kutya dettó (én nem minden gazdi szedi össze).
Szóval ők nem zavarnak, csak egy 3 éves gyerek?
Amúgy meg a bokorban pisiltető gyerekből mégis mit látna egy pedofil? Az látja, hogy egy szülő és egy guggoló gyerek van a bokorban, vagy fiú esetén takarva vagyon a gyermek, így pont semmit nem lát, hogy kiverje rá. Szóval ez az elmélet is megbukott.
Sok helyen fizetni vagy fogyasztani kell, hogy a wc-t használd, még a mekiben is kód van, ami a blokkon van.
Na, a lényeg, hogy majd ha olyan tiszták lesznek az utcák, hogy maximum csak az arra szálló madár pottyantása lesz megtalálható, addig higiénia védelméről ne beszéljünk már. Kíváncsi vagyok, hogy az öreg a kan cigóhoz is odamegy, meg minden hajléktalanhoz, aki épp arra sem kel fel a padról, hogy elvonuljon egy fa mögé, hanem a padon fekve vizeli össze magát?
Na, amíg csak a kisgyerekeket tudják bántani, addig úgy elküldöm a kva anyjába, hogy abban hiba nem lesz.
Jah, le lehet pontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!