Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bogyó és Babócát szereti a...

Bogyó és Babócát szereti a gyereketek? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Nekünk egy darab van meg, de még nem érdekli, a szülinapjára kapott utalványt, gondoltam megvenném és később jó lesz. Vagy mit ajánlotok? Még kicsi, 14 hónapos és Boribon rajongó :)

2018. márc. 2. 20:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

2,5 évesenkezdte a fiamat érdekelni már 5 éves de néha még most is kéri szerintem megéri párat venni belőle.

A kisvalond is jo pl kisvakond nadrága

2018. márc. 3. 06:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Meddig jó az utalvány? Csak mert nem muszáj most megvenni ha pl. év végéig. Addig bőven rájössz miket szeret!
2018. márc. 3. 06:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Nálunk sem érdekelte egyiket sem semmilyen mesekönyv 14hónaposan. Később kb 2 évesen már imádták a mesét és kb 2.5 éves koruktól a könyvet is szeretik. Fiam kapott 3 évesen egy nagy Bogyó és Babócás foglalkoztató könyvet, most 5 éves és még mindig szereti, folyamatosan (koruknak megfelelően) tölti ki a feladatokat és a meséket is szereti benne még mindig.
2018. márc. 3. 10:24
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz.

Igen, még ráérek. Még van 2 hónap.

2018. márc. 3. 12:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Az enyem imadja, masfel eves. Mindig unszol h enekeljem a focimdalt. A meset is szereti. A konyvet ami megvolt sajnos szettepte, de amugy szerette.
2018. márc. 3. 19:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Ilyen kicsinek én ezeket ajánlom:

Pipp és Polli könyvek pl :A piros lufi, a kék szörny, A szuper roller

Böngészők mint pl: Susanne Rotraut Berner: Tavaszi böngésző, nyári böngésző, őszi... téli..

Keress, találj mesélj sorozat (Scolar kiadó adta ki)

Bartos Erika verseskönyvei: Pl Zakatoló, Bárányfelhők

Julia Donaldson könyvei: Malacbújócska, Mackó levelei, A róka zoknija

A majom mamája

:)

Bogyó babóca is jó, de én inkább mást vennék ha már van Bogyó és Babóca

2018. márc. 3. 23:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok: Amiket ajánlottam azok többsége ráadásul kemény laposan kapható ;-)

(kivéve a verses kötet)

2018. márc. 3. 23:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha későbbre akarod eltenni, akkor érdemes venni párat, kb. 3-4 évesen fogja majd érdekelni. Az enyém szerette.
2018. márc. 4. 14:42
 19/19 A kérdező kommentje:
A Kippkoppok közül melyik 3 a legjobb szerintetek?
2018. márc. 6. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!