AliExpressrol rendeltetek mar lepin lego technic utánzatott? Jó minőségű?
Kipróbáltam, két készlettel is. Egy piros motor, és a narancssárga Porsche. Előbbi a próba volt, utóbbit meg szerettem volna összerakni egyszer, de az eredeti LEGO ára nagyon magas volt... (75e+).
Van különbség azért. Két dolgon nagyon látszik a különbség:
1) A LEPIN gumik iszonyú merevek, kemények. Alig lehetett ráfeszíteni a felnikre, LEGO sokkal lágyabb (és a felülete is szebb).
2) A LEPIN lánc-szemek viszont túl lágyak; a LEGO pattanósabb. A LEPIN emiatt könnyen szétugrik.
Úgy általában, a LEPIN illesztései sokkal kevéssé precízek. Van, ahol szimplán kiesett pl. a tengely a fogaskerékből, várnom kellett, míg pár lépés múlva más alkatrész a helyén tartotta. Összességében viszont nagyon szorosan jár, helyenként alig lehet megmozdítani :(
Összességében szerintem ha az építés élménye kell, s utána megy a cucc egy vitrinbe, akkor jó a LEPIN, ha játszani is akarsz vele, akkor inkább LEGO...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!