AliExpressrol rendeltetek mar lepin lego technic utánzatott? Jó minőségű?
Első, ha nem ismered a Lepint, ne mondj róla véleményt.
Mi már rendeltünk, de nem a techic sorozatból, hanem a cityből. Teljesen korrekt, össze van borítva már a legoval, nem mondod meg, melyik-melyik.
Akkor se ha rendesen megtaposod? :D
Valószínű nem véletlenül írtam amit.. jól ismerem a lego gyártási technológiáját és a minőségi követelményeket. Emiatt nekem a fél évesem is rágcsálhatja a duplo figurákat. Persze a technic más mivel úgyse adja az ember kicsi gyereknek. Attól nekem a minőség fontos, játékban is, ha valakinek a kínai is megteszi, nekem mindegy.
10 éves fiam nem rágcsál már legot :)
Én is vennék legót ha nem ennyire drága lenne. 12-3 ezer egy szett lepin de legoból amit keresek 22-23
Köszönöm a segítséget akkor megrendelem
Szia!
Nem egyszer rendeltem már. Teljesen jó a minősége. Ha technic-et rendelsz akkor gondolom nem pici gyereknek. A nagyobb már nem rágcsál. Legalábbis LEGO-t nem.
Ha összeborítod az eredetivel akkor csak a felirat a különbség. Bátran javaslom...
Mai napon megérkezett rögtön tesztelve lett tényleg jó.
Teljesen olyan mint az eredeti lego.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!