Ti rendeltetek már ebay-ről gyerekruhát?
Hát... Elég sok mindent rendeltem már Ebay-ről, de ruhát és komolyabb értékű műszaki cikket nem vennék. Inkább olyanokat veszek, amik ott fillérekért vannak, itthon meg 10×-es áron. Van akinek bejön, van akinek nem. Nézd meg mindig az eladó feedback-jét, illetve a mérettáblázatokat is tanulmányozd át, mert sokszor nem azonos a méret (pl. volt olyan fehérnemű amit néztem, hogy ami európai M-es méret lett volna, az ebayen kínai eladónál 3XL-esként volt feltüntetve). Plusz a pk-ra is figyelj.
Ha gondolod, először rendelj egy olcsóbbat, és ha bejön, akkor akár rendszeresítheted is. :)
Gyerekruhát még nem rendeltem, de e-bay-en gyakran vásárolok, mostanában viszont kezdek átszokni e-bayre, mert ott nem csak az eladó értékelését látom, hanem azt is hogy egy kategórián belül melyik a legtöbbet vásárolt, legjobban pontozott termék.
Pl. rugdalózókra ezek:
Mondjuk jellemzően, nálunk is GDP/fő-ben gyengébb országok lakosai vásárolják itt a legtöbb terméket, és ami az ő szintjüknek jó, az kicsit európaibb szemmel már azért silányabb, de a mi pénztárcánkhoz képest meg ezek még olcsóbbak.
Régebben nagyon sokat ebay-eztem (olyan 4-5 éve), akkor rengeteg gyerekruhát vettem onnan, meg felnőtt ruhákat, sminkcuccokat is. Mostanában annyira nem éri meg. Az Aliexpress-t én is inkább tudnám ajánlani, jobban megéri. Igaz, néha ott is simán belefut az ember valami gagyiba, de ez benne van a pakliban.
Az ebay-ről inkább olyasmit veszek már csak, ami márkás, de ott olcsóbb (még postával is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!