Elég az ha egy éppen kétéves kisgyerek csak tápszert kap vacsorára? + még kérdések lenn.
Szia!
Én kislányom megvacsorázik a mi ételünkböl és utána ha kér kap tejet vagy kakaot,de tápot már nem adok neki.3 éves lesz.Reggel pedig egyáltalán nem kér.
Nem normális mert egy idö után ebböl gond is lehet.Hozzá kell szoktatni az izekhez mert az oviban nem fogják neki megcsinálni a tápot tiz orakkor mert nem lesz rá idejük a 30 gyerek mellet.
Meg szerintem kevés neki vacsorára csak táp.
A kissebb babám most 11 hos és neki sem elég a csak táp vacsira rendesen meg kel etetni és utána ha kéri kap még.
űkét évesen pedig nem szabad letenni aludni vacsora nélkül mert ugyis éhes lesz.Reggel pedig biztos hogy éhes azért kel fel.
szóval vmiért elment az előbb:)
tehát 270 babatejet iszik, és nem kér mást. aztán már csak délben ebédel, hha ebédel, mostanában azt sem akar. nem éhes... és nem tudom mitől van. hetek óta ez megy. eddig arra fogtam, h taknyos volt, most a melegre. du. sem eszik főtt kaját, vacsorára pedig falatokat. elalvás előtt megint 27
lehet megbolondult a melegtől a rendszer:))))
szóval lefekvés előtt is 270 babatej. fel sem fogom, h h van el ennyi kajával, de nem éhes, bármit csinálok. de ha az a kisfiú éhes, akkor kellene neki több kaja. a felkelés meg: ha 6kor kel, akkor 6kor. az anyjának kutya kötelessége lenne felkelni vele...
az én kisfiam is 2 éves, nagy mozgásigényű. Ez a napi kaja adagja: reggel cici, utána nem sokkal reggeli (mostanában a lekváros kenyér a tuti, hozzá ha kívánja kakaó vagy 1 dl tápszer)
10 óra körül valami rágcsi, gyümide nem mindig kér
f1 főtt kaja
alvás
4 körül, ahogy megéhezik gyümölcs vagy kenyér felvágottal, sajttal, zöldséggel, virsli stb. , amit kíván
7kor vacsora,amit kíván - attól függ mennyit eszi, hogy uzsinál mennyire volt éhes. Van, hogy csak pár falat a vacsi
este elalvásnál cici vagy tápszer vagy sima víz, mikor melyik esik neki jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!