Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szupinált cipőt kéne vennem a...

Szupinált cipőt kéne vennem a lányomnak. Milyet érdemes?

Figyelt kérdés

Ponte20-at nézegettem, mert a DDstepet egyébként nagyon szeretjük. Szupináltban ez milyen? Látom, hogy nem olyan bokafogósak, 2,5-3 évesnél még számít ez?

Más márka esetleg, ami jó?

2018. márc. 1. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az is gond, hogyha egy gyereknek a korához képest nagyobb a cipőmérete, a cipő szélessége is nagyobb lesz és a bokánál is nagyobb. Egy 30-as szamos lábbeli egy 4-5 éves ovisnak csónak, lötyög benne a gyerek lába. Szerintem ha már gyógycipő, akkor úgy kellene kialakítani, hogy méretre lehessen állítani a lábon. Én ezért javasoltam a talpbetétet, de sajnálom, hogy kisebb méretben nem készítenek.
2018. márc. 7. 09:21
 12/14 anonim ***** válasza:
2-es, nekünk is az őszi cipővel volt egyébként ez a rossz tapasztalatunk, szandálnál gondolom a tépőzár miatt jobban szabályozható a méret, illetve ott a pántok is jobban engedik a szűkítést, mint egy merev őszi cipőnél.
2018. márc. 7. 09:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Nekünk ez most tavaszi, átmeneti lenne. 22-es lába van egyébként a lányomnak, nyáron lesz 3 éves, szóval kétlem, hogy amiatt lenne, hogy a korához képest nagy a lába :D szandált még nem próbáltunk, de cipőből muszáj lesz valamit keresnem neki, ami nem csónak.
2018. márc. 9. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:

A 12-es félreért, a téli volt csak csónak Szamosból, az őszi nem. Próbáljatok nyugodtan olyat!

Szamos szulináltból (mert van simája is) viszont eggyel nagyobb kell majd, mert kis méretezésű. 22-es a lányom lába is, de 23 kell neki abból.

2018. márc. 9. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!