Futóbicikli? Milyet vegyek? Ajánlanátok? Egyáltalán érdemes venni? 2 éves lányomnak kellene.
Ha szófogadó a gyerek akkor igen. ha öntörvényö akkor vigyázz vele, mert iszonyat sebességgel tudnak vele menni és egy autó elé kikanyarodni nem kunszt.
Amúgy szerintem jó. Amire figyelj hogy magassága megfelelö legyen, ültesd rá a lányodat menjen a boltban vele pár kört, figyeld hogy a nadrág nem tud-e valahol bele akadni a biciglibe stb...
Nekünk ilyen van, karácsonyra kapta a kétévesem. Imádja, pár nap után tök jól ment vele, egyelőre még csak a lakásban. (Van egy hosszú folyosónk). Viszont én csak ott fogom engedni, hogy használja ahol nincsenek autók.
Mi nagyon szeretjük. Fiam kétéves szülinapjára kapta, azonnal ment vele.
Az valóban fontos, hogy szófogadó legyen az utcán és vegye fel a bukósisakot, nálunk is szigorúak a szabályok, de így legalább nem cammogunk a városban, és ő is nagyon élvezi.
Szempontok: jó ha fokozatmentesen állítható a kormány és az ülés (a fa bringák pl ált csak 3 fokozatban állíthatóak); legyen könnyű és strapabíró.
vévévéponttanulobicikliponthu-ról rendeltük és maximálisan meg vagyunk elégedve vele
Köszi a segítséget!
Még csak neten néztem, élőben nem próbáltunk.
Nem tudom, ez pl. jó lenne-e?
vagy inkább olyat vegyek, ami hasonlít a rendes bringához?
a linken szereplőt nem venném meg:
1. nem lehet az ülésmagasságot állítani
2. a műanyag strapabíróságában nem bíznek
am meg jól néz ki, de asszem nem ez a legfőbb szempont, ezt ajánlom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!