Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináltok, amikor CSAK...

Mit csináltok, amikor CSAK bilibe tud pisilni?

Figyelt kérdés

Kislányom otthon ügyesen használja a bilit. Szól is hogyha kell, gyakran már a délutáni alváshoz sem kell neki a pelus.

De ha elmegyünk bárhová, nem tudom "megpisiltetni". Mondja is, hogy kell neki, de sem felnőtt WC-be, sem fűbe úgy hogy tartom, nem sikerül.

Így állandóan haza kell rohannunk, vagy rá kell erőltetnem a pelust, illetve sajnos most már ő mondogatja gyakran, hogy inkább pelust akar. :o(

Át tudnám ezen valahogy lendíteni?

(Az egy másik tészta, hogy kaki csak pelusba egyelőre...)

2010. jún. 7. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányom kb. 1,5 hónapja lett szobatiszta és ő is csak a bilibe hajlandó pisilni. Így mi visszük magunkkal mindenhová... :-))) Ha a hipermarket közepén szól, hogy kell neki, akkor irány a női mosdó, bili a földre és simán pisil. De volt, hogy hazafelé a kisboltból jött rá és ott az utca közepén vettem elő a bilit és pisilt szépen. A játszótérre is visszük magunkkal...

Igaz, egy kicsit fárasztó mindenhová cipelni, de így nem ártok neki, hogy visszaszoktatom a pelusra...

De van mobilbili is, a DM-ben lehet kapni. Egyszer használatos... próbáljátok ki, hátha bejön :-)

Sok sikert!

2 éves kislány anyukája

2010. jún. 7. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, megnézem. Mindig a DM-ben vásárolunk, hogy eddig nem szúrta ki a szemem... :o)

Bár ez kicsit körülményesnek tűnik így hogy még egy 9 hónaposom is van...

2010. jún. 7. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első vagyok. Igen, egy kicsit körülményes, de szerintem pár hónap alatt megoldódik ez a "gond" is. Inkább örülj, hogy szobatiszta lett!

Nekem se könnyű, mert én most vagyok 32 hetes kismama... nem könnyű az utcán hajolgatni, guggolni a bilihez és cipelni mindenhez... :-)))

Sok sikert!

2010. jún. 7. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első gyerekemnél mi is így voltunk kezdetben mikor szobatiszta lett, cipeltük mindenhová a bilit. De nem sokáig tartott ez az időszak kb. 2-3 hétig, utána magától megszokta, hogy máshová is lehet pisilni. (Először a fűbe, de később elfogadta a nyilvános wc-t is.)

A második lányomnál nem volt ilyen probléma, viszont nála volt az, hogy a kakilás nem ment a bilibe. Ez is pár hét alatt magától elmúlt. Szinte sosem pisilt be, de folyton bekakilt. Ilyenkor ő is kérte vissza a pelust, de nem adtam. Szerintem őt magát is nagyon zavarta egy idő után, volt hogy szegény vagy 10x ráült a bilire mikorra végre sikerült.

Szerintem pár hét alatt biztos megszokja, addig sajna bili cipelés.

2010. jún. 7. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!