Mit csináltok, hogy kisfiatok ne kezdjen (le) pisilni, ha kibontjátok a pelusból?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 00:08
1/6 anonim válasza:
17 hónapos lesz lassan a kisfiam, de még sosem pisilt le.:))
Egyébként azt mondják, hogy a hidegebb levegő miatt van ez, úgyhogy sokat nem fogsz tudni ellene tenni.
2/6 anonim válasza:
Nekem 2 fiam van,d e még nem történt ilyen baleset soha...DE valóban a hideg levegőtől van. Talány annyit tehetsz ellene, hogy mikor kibontod a kukacára és a hasára raksz addig egy textil pelenkát, amíg alápakolod a másikat...Csak egy ötlet, hátha beválik...Vagy, vársz a tisztába tétellel, amíg nem pisil a pelusába kibontás után...
3/6 krisztivan válasza:
Én ha látom hogy kicsit merevebb a kukac-ez a jele hogy pisilni fog-akkor rárakok egy popsitörlőt.Így nem lesz minden pisis de közben te is tudsz haladni a pelenkázással.Nálunk ezt mostanában kezdte csak el,öt hónapos.
4/6 anonim válasza:
Én úgy csináltam mindig, hogy kibontottam a pelust, de még visszahajtottam a kukacára. Aztán az új pelust szétnyitottam, kisfiam lábait megemeltem, kihúztam alóla a régi pelus fenék részét, a lába között kukacára ráhajtva még mindig ott volt az eleje. Az új pelus fenék részét a feneke alá raktam, és villámgyorsan behajtottam a lába közé az újat, közben kihúztam a régit, tehát kicseréltem a kettőt.
Muszáj volt így csinálnom, mert majdnem minden peluscsere egy pisiszökőkúttal végződött. :))
5/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam,hogy előre szétszedem az új pelust.Kibontom a babát,ha merev a kukija,akkor leteszem még a lábait,felhajtom úgy a pelust oldalt,hogy ne menjen ki a pisi,megvárom míg elintézi.Ha kell neki akkor pár pillanat és pisil is,ha nem akkor viszont kicserélem a pelust.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!
2011. febr. 17. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!