Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Segítség! Hogyan tudna pisilni...

Segítség! Hogyan tudna pisilni a kisfiam?

Figyelt kérdés
Ma reggel voltunk 2,5 éves kisfiammal orvosnál fitymaszűkülettel, visszarántotta neki, de szegény reggel óta nem tud pisilni. Szorítja,toporog, futkos, nyűgős, látszik, hogy pisilnie kell. Meleg vízbe ültettük, nem pisilt, kamillás vízbe tettük nem pisilt,bekentem hűsítő krémmel a kukacát, nem sikerült,valami módszer, hogy tudna pisilni? Szegény nagyon szenved, már sír annyira kell neki pisilni.

2018. febr. 6. 18:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Jézusom, miért engedted, hogy a gyerekorvos hozzányúljon? Én mindig annyira résen voltam/vagyok, hogy még véletlenül se téphesse hátra a doki. Mondjuk nem is tenné, gyermekurológust, sebészt javasol, és azt mondja, egyébként ráér még a kisfiam.

5 éves a kisfiam, még egy picike ponton letapadása van. Ha netán arra kerülne a sor, magánorvoshoz fogom vinni, aki a pénzemért cserébe humánusan, szakszerűen fog eljárni.

2018. febr. 6. 22:13
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2018. febr. 6. 22:20
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Adj ra pelenkat, adj neki lazcsillapitot, inni, es fektesd le.
2018. febr. 6. 22:46
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Igen éjjelre adtam rá pelust és reggelre csordultig volt pisivel! A ma reggeli pisinél még volt egy kis sírás, de már szép sugárban jött. Illetve reggel óta már 2-szer volt pisilni és sikerült! Köszi még egyszer a segítséget!
2018. febr. 7. 14:32
 15/22 anonim ***** válasza:
És azóta mi a helyzet?
2018. febr. 10. 23:16
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdést!Azóta szépen megy a pisilés és már nem sír közben, esténként fürdéskor, amikor hátra kell húzni, még van egy kis sírás, de hála istennek utána hamar megnyugszik és a pisit sem tartja vissza.
2018. febr. 11. 12:15
 17/22 anonim ***** válasza:
Örülök hogy jobban van!😊
2018. febr. 11. 13:57
 18/22 anonim ***** válasza:

A fitymaszűkületével mi lett?

(Mert ugye azt írtad, azzal vitted el kisfiadat az orvoshoz, már ha az tényleg fitymaszűkület volt és nem fitymaletapadás.)

2018. febr. 11. 20:07
 19/22 A kérdező kommentje:
Felrántotta neki a doki és ezért volt a gond pisilésnél.Most minden este visszahúzzuk neki.
2018. febr. 11. 20:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Tehát akkor fitymaletapadása volt alapból nem pedig fitymaszűkülete? Most nem szűk neki a fitymája, vagy ha hátrahúzod neki nincs a fitymájában egy gyűrű ami szorít, ha hátrahúzod neki?
2018. febr. 11. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!