Lehet azért sír az apjánál a gyerek mert amikor terhes
voltam össze vesztünk nagyon csúnyán?
11/20 A kérdező kommentje:
#9 Tegnap is kettesben hagytam őket ameddig elmentem vásárolni kb. 1 órát . De hiába
Akkor már bizonyos, hogy a férjed nem akar apa lenni.
2018. febr. 2. 12:06
13/20 A kérdező kommentje:
De akar
Mindent próbáltunk már
Én nem bántanám az apukát. A leírtak alapján erőn felül próbálkozik. Az én férjem biztos nem maradt volna otthon az ordító gyerekkel amíg én vásárolok és én sem hagytam volna így ott őket, csak hogy így "szokják" egymást. Nem vagyunk egyformák, a ti kapcsolatotokba sem lát bele más. Az viszon biztos, hogy az ilyen babák általában félősek, bizalmatlanok. Minél jobban próbálkozik valaki, annál elutasítóbbak. Az arccsipkedős, hangosan jópofáskodóktól az enyém is sikítófrászt kapott. Az ilyen babáknál az szokott működni, ha a nem tolakodunk. Pár szó az anyukával, aztán 1-2 cinkos kacsintás a picire és mindjárt nyitottabb. Nállatok már van egy csomó negatív élmény, nehezebben megy.
Mennyire tudtok együttműködni? Közös főzések, séta, beszélgetés? Lát titeket együtt vagy a kicsi körül forog minden (valamennyire nyilván). De jó lenne, ha néha ő lenne a külső szemlélő. Az nem jó ha nálad van a pici, apuka pedig görcsösen próbál közeledni és bohóckodni.
2018. febr. 2. 12:33
Akkor fogadd meg az én “buta” tanácsomat és próbáld meg azt. Bátorkodom újra 0%-ot kapni, mivel az előző hozzászólásomra sem reagáltál. A többieknek pedig azt tudom mondani, hogy butaság, vagy sem, mindenki másban hisz, ebben nincs igazság. Valaki szerint Isten a butaság, van akik szerint a szellemek azok, valaki szerint az űrlények és folytathatnám. Én személy szerint nem emlékszem, hogy milyen volt, amikor magzat voltam, értettem e, hogy mit beszélnek körülöttem.
2018. febr. 2. 12:34
Gondolom te is aktívan részt vettél a veszekedésben, ha ez miatt lenne nálad miért nem sír? Vagy te nem veszekedtél, csak álltál némán vagy mi?
2018. febr. 2. 13:04
17/20 A kérdező kommentje:
Lát minket együtt. Ő játszik vagy meset nez es mindig oda nez rank ,én ott fekszek a ferjem mellett es beszelgetunk.
18/20 A kérdező kommentje:
De ő kezdte a veszekedést mert féltékeny volt és ő ordított velem. Én meg már sírtam és utána kiabáltam csak h hagyjon mar.
Nem emiatt sír. Több időre van szüksége a babának, hogy őt is megszokja rajtad kívül. Lehet, hogy azért sír, mert nem találja a cicit, megijeszti a hangja, vagy megszúrja őt a borostája, ha magához öleli. Aztán lehet, hogy egyik sem jön szóba és teljesen más miatt sír.
2018. febr. 2. 15:53
19, a másik kérdés szerint fél éve változatlan a helyzet. Ennyi idő alatt akármelyik utcáról fogott pasast elfogadta volna, ha az egy kicsit is próbálkozik.
2018. febr. 2. 15:59
Kapcsolódó kérdések: