Elsős kisgyerek mit csomagoljak reggeli/tízóraira? Reggel nem eszik induláskor csak iszik, esetleg pár kekszet eszik. Mit szoktatok csomagolni?
Borzasztó válogatós a gyerekem, csak ebédet fizetünk neki már október óta, de azt sem eszi meg.
Ami minden nap van az uzsis dobozban:
1) Sós keksz (Kréker, tuc, sós perec... akármi, néhány darab -most a penny-s pontgyűjtő keretében vettünk uzsis dobozt, annyi, amennyi annak a kis kerek öntetes dobozkájába belefér)
2) gyümölcs (ami kizárólag alma pucolva, darabolva) vagy 2 dl-es gyümölcslé vagy gyömölcspüré
3) 1 db szendvics (kockakenyér, margarin, cs.mellsonka/parizer, egyéb szalámi, pizzakrém -félbevágva)
4) Valami édesség (müzli szelet, tízóraikeksz, dörmi, croissant, gofri, stb)
Szóval ezeket variálom, bár nem túl nagy a mozgásterem, de igyekszem minden nap kicsit mást csomagolni.
Ja és elmaradhatatlan a lunch-note :D
Az en gyermekem ezeket vitte a heten:
hetfo: tonhalkremes szendvics, kulon dobozban zoldsegek, narancs (elveszi s hal szagat)
kedd: peksuti ugymint vajas pogi, tea (en sutottem)
szerda: tejfolos turo (imadja)
csut: csirkes wrap (en csinaltam)
pentek: tortilla (hazi tortilla lapbol szinten en csinaltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!