Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyás 2,5 éves. Mennyire...

Anyás 2,5 éves. Mennyire normális ez igy?

Figyelt kérdés
2,5áves kisfiam 0-24 orát velem vanNem dolgozok,mert ugy döntöttünk anno,hogy 4 éves koráig vele maradok itthon.Persze akkor még nem gondoltam,hogy ez majd olyan gondokhoz fog vezetni,hogy telyesen rám marad a gyerek,senki,se apuka ,se nagymama,az égvilágon senki nem tölt vele együtt nélkülem fél orát sem.Elejében ez még inponált is nekem,mert bizonyos szintig jo,hogy ilyen kis ragaszkodo gyerek,de mára már oda jutottam,hogy ugy érzem ,én ,mint önnálo ember megszünök létezni.Nincs énidöm,kimozdulni nem tudok,se boltba,se fodrászhoz,sehova ö nélküle.Nincs idöm feltöltödni,minden nap egyforma,csak a babázásrol szol.Fürödni jön velem,wc re jön velem,akkor is ha apukája otthon van,igazábol ö sem tesz sokat azért ,hogy ez változzon.Mindig azt mondja,hogy ugy sem marad vele,akkor minek probálkozzon.MÁsnak is volt ilyen tapasztalata?Tudom hogy akkor minden változni fog,ha dolgozni fogok,deaddig hogy lehet jobbá tenni DOLGOT?
2018. jan. 29. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Úgy, hogy a sarkadra állsz és bevonod az apját ellentmondást nem tűrő módon. Szia szivem, én leléptem és mész a boltba, fodrászhoz... akárhova.

A ragaszkodó 2,5 éves teljesen normális. Az hogy nincs apja, csak egy díszf... nem normális.

2018. jan. 29. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Nem normális, de Te akartad így!
2018. jan. 29. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Az az igazság, hogy ezt te rontottad el. Következetességgel nyilván rendbe lehet hozni, de lesz néhány nehéz napotok, hetetek. Úgy, ahogy az első írta. És a következőnél ne kövesd el újra ezt a hibát.
2018. jan. 29. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Igen, nekem is van hasonló tapasztalatom. Nagyszülők egyik részről nincsenek,másik részről ezer km-re. Egyedül voltam a gyerekkel, apa dolgozott és kisebb korában nem is tudott úgy belefolyni a dolgokba. Bár én fodrászhoz, manikűröshöz eljártam, és néha barátnőkkel kávézni, addig apa vigyázott rá. Lassan fokozatosan találtunk ki elfoglaltságot, amit csakis apa és gyerek csinál együtt. Pl. szombaton játszóterezés előszőr együtt az egész család, majd csak apával. Ha megy majd oviba, akkor apa vigye, vagy mindig ő menjen érte. Most 4évesem már teljesen tud nélkülözni akár egy egész napra is. Talán az esti altatás, amikor még mindig igényel. Tudom,h ez a nagy átlagnak elképzelhetetlen és nem normális, mert pár hónaposan már napokra nagyszülőknél vannak gyerekek, dehát az a normalitás, amit a környezet és a lehetőségek engednek. Nekünk így alakult és egy percig sem bánom.
2018. jan. 29. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:
el lett kicsit szúrva ez a dolog, de helyrehozható, viszont következetesnek kell lenni. Legyen az apjával először csak 1 órát szombat délután, aztán utána 2 órát, 3-at, és így tovább ugyanígy a nagyszülőkkel. Sírni fog? 2,5 éves. Nincs porcukorból, az "akarom" hisztiket lehet és kell is kezelni. fél év múlva óvoda...azt mégis hogyan gondoltad?
2018. jan. 29. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!