Elektromos autot szeretnénk venni, van valakinek tapasztalata melyik, milyen lenne jó vétel?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a technikai adatokra, mint pl. 6V, vagy 12V-os motor, mert olvastam, hogy valamelyik olyan gyenge, hogy fűben már nem megy, csak betonon. Ez akkor mindegyik 6V-os motorosra vonatkozik, vagy számít a W szám is, vagy hogy 2x6V-os motor...
Szóval fogalmam sincs, remélem vannak itt tapasztaltabb szülők, akik már ismerik ezeket a járműveket.
2010. jún. 6. 12:52
2/4 A kérdező kommentje:
3 éves
2010. jún. 6. 16:50
3/4 anonim válasza:
Hat en inkabb a 12V-osat vagy 2X6osat ajanlom, mert tenyleg nem mindegyik megy el füben, de ehhez az is fontos, hogy magasabb legyen az alja, mert vannak eleg alacsonyak, amik mar a hepehupas uton is nyögve mennek. Es jol nezd meg a sulyhatart!!! En tavaly vettem a kisfiamnak kismotort amit mar ki is nött. bar 30 kiloig jo, de mivel mar lasan 20 kilos a csöpp kicsit több mint 2,5 evesen mar igen belassult alatta a moci es nagyon nyöszörög, ugyhogy eltettük :( Pedig 3 eves kortol 8 eves korig ajanlottak :S ugyhogy ezekre is figyelni kell.
4/4 anonim válasza:
Szerintemmeg nem pics@rázás, mert ilyen elektromos autókat már fillérekért lehet venni.Viszont én sem vennék bár az okom erre az, hogy ekkora gyerek inkább biciklizzen mint egy pedált nyomogasson.Vagy ha nem is bicikli egy gokartot.
De természetesen mindenki azt vegye amit szeretne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!