3gyerek után mennyi a reális tartásdíj?
Ha ennyire sok szerinted, amit a gyerekre kellene fizetned, akkor - söt ebböl még az ex dözsölni is tud -, akkor vedd magadhoz a gyerekeket és egyböl felfedezed, hogy mennyire tévedésben van.
Ugyanis aki képes leírni, hogy " amit agyerekek esznek, az kb semmi", annak fogalma sincs arról, mibe kerül egy gyerek eltartása és nevelése.
"Ha még csak a pocakban van a gyerek az is "ér"?"
"A legkisebb is 2 éve oviba jár már,nyugodtan elmehet ő is dolgozni,nem fog le esni a műköröm a kezéről."
Igen, minden munkaadó álma egy kisgyermekes nő, aki már terhes a következővel. Nem elég, hogy sokszor kiesik a munkából, mert beteg a gyerek, nemsokára GYES-re is megy újra. Nagy eséllyel kereshet munkát, valóban.
Kedves 21-es.
Jelenleg 70 ezret fizetek. Úgy,hogy mint írtam mi vettünk nekik most is télicipőt,kabátot,mi fizetjük a különórákat stb. Plusz minden hónapban kell nekik valamit venni ami nincs és amit anyuka szerint az én kötelességem megvenni. Neki elég annyi is,hogy havi 1x2 polo a turibol. Most meg behisztizett azon,hogy mondtam neki,hogy nem fogok fizetni,hogy nem a gyerekekre megy a pénz és akkor mondta,hogy bíróság és a legmagasabb tartásdíj. De februártól már csak 100-al leszek bejelentve. Szóval jó is ha megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!