Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert nem mutatja ki a szerete...

Miert nem mutatja ki a szeretetet az 1.5 evesem?

Figyelt kérdés

Mas gyerekek puszit adnak, olelik az anyjukat, az enyem semmi ilyet nem csinal!

Amugy mosolygos, energikus gyerek. Mindig csinal valamit. Mindig 3 dolog van a kezeben, szaladgal, maszik mindenre, egy perc nyugta sincs. Mintha "nem lenne turelme" lelassulni es odajonni egy puszira...ha felveszem, mar kapalozik hogy tegyem le...masnal is van ilyen? Semmi jelet nem mutatja h szeretne :( pedig szerintem az utobbi 1.5 evben mindent megtettem h szep gyerekkora legyen..ugy el vagyok keseredve:(

2018. jan. 21. 23:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Most is mond el neki szóban hogy szereted!!

Csak úgy fogja tudni kimutatni a szetetetét ha megtanitod rá, ezt pedig példamutatással lehet.

2018. jan. 22. 21:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyobbik fiam ugyanilyen volt pici korában. 5-6 éves korára sokat változott, most már minden nap megölel, magától puszit ad, és sokféleképpen kifejezi a szeretetét.

A kisebbik fiam mindig is bújós volt, teljesen más világ a két gyerek, pedig amennyire lehet, egyforma nevelést, ugyanannyi szeretetet, odafigyelést kaptak.

Ne keseredj el, a te picid is fog még nagyon sokat változni. Én is sokat szomorkodtam a nagyfiam miatt, de most már rengeteg szeretetet kapok tőle is.

2018. jan. 23. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!