Mitől lehet h a 2 éves gyerekem nem mutatja ki a szeretetét? Vagy csak én képzelődők?
Figyelt kérdés
Az apával szétmentünk,előtte hagyta magát puszilgatni,ölelgetni,most meg...csak ha vmt akar v ha kap a pusziért cserébe vmit engedi!Amúgy meg "letörlöm,ne adj,hagyjál békén"Nagyon bánt,mert mindig szeretgettem és hagyta magát,most meg mint ha mkit ellökne magától,aki szereti.Ez a dackorszak v miért csinálja??Nem idióta válaszokat kérek,hanem komolyakat,mert szeretetet kap bőven!!!2010. ápr. 15. 21:32
1/4 anonim válasza:
Szia! Nyugi semmi baj:) szeret téged. A 3 éves keresztfiam pontosan ugyan ilyen volt 2 évesen még az anyjának sem adott puszit! De már újra ad mindenkinek:)! Nyugi szeret:)!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem csak engem aggaszt...azt hittem azért ilyen mert az apjával a végén nem volt felhőtlen a kapcsolatunk,amit gondolom ő is észre vett,meg jött a kistesó is,és már nem csak ő volt a középpontba!Meg hát ugye az apjuk hijján,mind kettőnek csak én vok!Ha az ex anyós jön és felveszi a tesóját akkor hisztizik,h ne vegye fel!:(
2010. ápr. 15. 21:37
3/4 anonim válasza:
Én együtt vagyok apával, nem veszekszünk, nyugodt életet élünk. A fiam 17 hós mult, igen ritkán ad puszit nekem vagy apjának, pedig egyfolytában szeretgetjük. Apa szerint erre unt rá, a sok puszilgatásra:) ha anyós vagy após közelit, visít, ez van, pedig minden áldott nap látják! Nem bírja, ha piszkálják, ennyi! Most a Te kicsid is egy ilyen kis egyéniség lett. Ne aggódj ezen, szerintem ez folyton változni fog!
4/4 anonim válasza:
Nyugi,a mi kapcsolatunk párommal nyugis,jó kedvűa légkör és mégis a kisfiam 2,5 éves most,és most kaptam először puszit.ő sose adott csak tartotta a fejét.:)Bizti meg van zavarodva a kisfiad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!