Hogyan lehet jól kezelni, ha a nagyszülők látványosan kivételeznek az egyik unokával?
*nem értik miért örülök
Az én kislányom 4 éves, a másik 2. De szerintem lényegtelen.
Lehet lepontozni, de amugy honnan tudod h sosem dicsertek meg, ott ulsz vegig, es hangfelveteleket keszitesz?
A nagyszulok mar csak ilyenek, ami szivukon az a szajukon...legalabb oszintek. Persze van aki nem birja a kritikat...
En ugy tapasztaltam a gyerekek közti kulonbsegtetel a szulonek szol.
Pl gazdagék gyerekét ha bűnronda is, agyonajnározzák, a cuki, de csoro unokateso meg csak talp alatt van, pedig esetleg szebb es okosabb is.ez a nagyikra is él. De nem az intelligensebb közegre, de az ritka.lasd pl szulok is megkülönböztetik a saját gyerekeiket. Ez a tarsadalmi primitiv intelligencia általános. A fel ország felnőtten egy erettsegin is megbukna.
Úristen, milyen kommentek vannak itt! o.O
Nem tudom, egyeseknek milyen lehet a lelkiviláguk, de ha van 2 unokám, nagyon sarkítok, az egyik pattanásos, kancsal, büdös a lába, a másik meg maga a gyerekszépségverseny és ügyességi verseny országos győztese, akkor ezt minden alkalommal éreztetem velük?! Természetesen nem neked szól, kérdező, csak elméleti feltevés.
Mi az, hogy a kérdező irigy? :D Ez valami vicc?
Nem normális elvárás az, hogy egyenlően bánjanak a nagyszülők az unokáikkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!