Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan lehet jól kezelni, ha...

Hogyan lehet jól kezelni, ha a nagyszülők látványosan kivételeznek az egyik unokával?

Figyelt kérdés
2 unokatestvér. A nagyobbikban folyton csak a hibát keresik és kritizálják. A sikereit nem ismerik el. A kisebb pedig szerintük maga a tökély.. Korábban ráfogtam a korkülönbbségre, de mára egyértelmű, hogy semmi köze hozzá. A gyerek szeret járni, mert elhalmozzák ajándékokkal, de ez így nagyon nem egészséges. Próbáltam csökkenteni a találkozásokat, igy pedig még jobbban hiányoznak neki.
2018. jan. 17. 12:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

*nem értik miért örülök

Az én kislányom 4 éves, a másik 2. De szerintem lényegtelen.

2018. jan. 17. 13:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyébként mindig ez ment, csak eddig nagy levegőt vettünk és továbbléptünk azzal, hogy a mama ilyen. Dehát mára kiderült hogy ezzel csak minket tisztel meg. Szóval tudna normális is lenni ha akarna.
2018. jan. 17. 13:36
 13/20 anonim ***** válasza:
32%
Na és az nem lehet, hogy te vagy elfogult a gyerekeddel? Aki amúgy 3 vagy 4 éves?
2018. jan. 17. 13:39
 14/20 A kérdező kommentje:
De biztosan elfogult vagyok én is. Az én gyerekem sem tökéletes, ugyanúgy ahogy a többi sem. De nem igaz, hogy 4 év alatt egyszer sem érdemelte meg hogy megdícsérjék. Tudnék példákat írni 1,2,3,4 éves korából is. Azért nem akartam, mert gondoltam hogy egyből beleköt valaki. De azt várom, hogy idegen emberek legyenek rá büszkék, hanem a saját nagyanyja, akitől elvárható lenne, hogy ne csak a hibákat keresse.
2018. jan. 17. 13:54
 15/20 A kérdező kommentje:
*Nem azt várom
2018. jan. 17. 13:54
 16/20 anonim ***** válasza:
25%
Eleg irigy embernek tunsz, ne ragaszd at a gyerekedre. Ha szeret oda jarni, akkor nem ertem a problemat.
2018. jan. 17. 16:42
 17/20 anonim ***** válasza:
29%

Lehet lepontozni, de amugy honnan tudod h sosem dicsertek meg, ott ulsz vegig, es hangfelveteleket keszitesz?

A nagyszulok mar csak ilyenek, ami szivukon az a szajukon...legalabb oszintek. Persze van aki nem birja a kritikat...

2018. jan. 17. 16:52
 18/20 anonim ***** válasza:
62%

En ugy tapasztaltam a gyerekek közti kulonbsegtetel a szulonek szol.

Pl gazdagék gyerekét ha bűnronda is, agyonajnározzák, a cuki, de csoro unokateso meg csak talp alatt van, pedig esetleg szebb es okosabb is.ez a nagyikra is él. De nem az intelligensebb közegre, de az ritka.lasd pl szulok is megkülönböztetik a saját gyerekeiket. Ez a tarsadalmi primitiv intelligencia általános. A fel ország felnőtten egy erettsegin is megbukna.

2018. jan. 17. 19:13
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
Pelda még, ha vennétek nekik konyhabutort, egyből a te gyereked lenne a sztár.
2018. jan. 17. 19:23
 20/20 anonim ***** válasza:
67%

Úristen, milyen kommentek vannak itt! o.O

Nem tudom, egyeseknek milyen lehet a lelkiviláguk, de ha van 2 unokám, nagyon sarkítok, az egyik pattanásos, kancsal, büdös a lába, a másik meg maga a gyerekszépségverseny és ügyességi verseny országos győztese, akkor ezt minden alkalommal éreztetem velük?! Természetesen nem neked szól, kérdező, csak elméleti feltevés.

Mi az, hogy a kérdező irigy? :D Ez valami vicc?

Nem normális elvárás az, hogy egyenlően bánjanak a nagyszülők az unokáikkal?

2018. jan. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!