Van itt olyan a anyuka, akinek a gyereke visszatartja a székletét?
Hogyan állapítottad meg, hogy visszatartja és nem azért erőlködik, hogy kinyomja?
Hogyan sikerült (ha sikerült) megoldani? Bármi érdekel!!
Meddig tartott ez az állapot?
Miért kérdezted meg megint?
Egyszer már kaptál válaszokat.
11-es hidd el, egy 3-4-5 évesnek hiába magyarázod. Látszólag megérti, de nagyobb benne a gát, félelem.
Aki átélte ezt az tudja milyen mikor a gyerek bent a wc-n sír, te pedig az ajtó mögött, annyira sajnálod.
Sajnos nem mindig segít a sok rostos étel és hasonlók. Mi kb. milliószor magyaráztuk el neki miért fontos a rendszeres kakálás. Agyával fel is fogja, de ott a félelem...
1-es voltam
13# először tettem fel ezt a kérdést.
Utolsó, te teljesen hülye vagy. Soha életemben nem bántottam és nem aláztam meg a gyermekemet, pláne nem kaki vagy pisi ügyben... nem bántanám soha. Kicsit talán olvass utána a szeklet visszatartas pszichologiajanak és utána gyere okoskodni (vagy inkább ne)...olyan anyukák válaszát várom akik voltak hasonló helyzetben, világos hogy neked nem volt soha ilyen problémád.
Na jó, most húzz el innen 11-es és 15-ös!!!
Baromira nem hiányzik, hogy ok nélkül még szaranyázz minket. Mi az, hogy hazudtunk a gyereknek és lejárattuk magunkat előtte??
Honnan veszed a bátorságot, hogy ismeretlenül ítélkezz???
Nem magyarázkodok neked, mert egy ismeretlen senki vagy számomra ( a hozzászólásod után pedig emberileg is 0 ).
Kedves kérdező, te se vedd magadra ennek a rosszindulatú embernek a fröcsögését, alaptalan vádaskodásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!