Van itt olyan akinek a gyereke direkt visszatartja a székletét?
van. 18 hónapos kora óta csinálja ezt a visszatartást, most lesz 4 éves a kislányom.:S neki is hasonló volt: nagyon kicsípte a kaki a fenekét, mire rájöttem, hogy csak a neogranormon segít rajta, addigra már késő volt.
Nem tudunk mit kezdeni vele sajnos:( mármint a visszatartással...
Az en 2eves kislanyom is ugyanezt csinalja. Neki egyetlenegyszer volt szorulasa kb. masfel hete, azota tart. Mondjuk az eleg durvara sikerult, meg nezni is rossz volt, h mi jott ki belole es hogyan.. De elotte nem volt ilyen gondunk soha.
Probalom olyan dolgokkal etetni-itatni, amitol laza lesz a szeklete, amennyire lehet. Hatha az uj pozitiv "elmenyek" meghozzak a kedvet ujra.
Mast nem nagyon lehet csinalni, csak szepen kivarni, hogy elmuljon a felelme.
Én is ezt csináltam gyerekkoromban, velem is sokat szenvedtek, mindent kipróbáltak (hashajtó tea, stb.), de én elhatároztam, hogy nem fogok kakilni, mert az fáj. Néha kijött úgy, hogy már nem bírtam tartani, és bement (a bugyiba természetesen).
Már nem tudom hogyan oldódott meg, de emlékszem, hogy kellemes csalódás volt amikor nem fájt, úgyhogy szerintem etess vele olyan dolgot ami hajtja, hátha eljön a pillanat, mikor már nem bírja tartani, sajna még így sincs jobb ötletem, hogy tudom milyen ez. Esetleg ha látod, hogy kell meki, nevettesd, vagy csikizd, hátha nem bírja tovább visszatartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!