Most ezt hogyan kell értelmezni? Kérlek írjatok!
Figyelt kérdés
Sokan mondják,hogy egy reggel azt mondta a kisgyerek,hogy nem kell pelus,és azóta szobatiszta.Most az én 21 hónapos kislányom,mikor pelust akarok rá adni,üvölt,hogy nem kell pelus,és nem engedi,hogy ráadjam,még ha megyünk sétálni sem,csak éjjelre,de viszont nem szól ha pisilni kell.Ha ráültetem a bilire,vagy vc-re,akkor pisil,de magától nem szól,és be is pisil ha nem ültetem rá időben minden szívbaj nélkül.Most akik ezt mondják,tényleg szó szerint kell érteni,hogy azután hogy nem kérték a pelust,egyszerre szóltak is hogy kell pisilniük,vagy csak később alakult ki hogy szólnak,vagy nálunk ez nem a szobatisztaságra való hajlam jele volna?De akkor mi lehet?2010. jún. 4. 15:35
1/5 A kérdező kommentje:
kb két napja nem engedi,hogy adjak rá pelust
2010. jún. 4. 15:36
2/5 anonim válasza:
Türelem,majd rájön,hogy szólnia kell.Addig is gyakran pisiltesd,kérdezgesd,kell-e pisilnie és majd berögződik nála,hogy előre szóljon.A pelust ne forszirozd,ő már készen áll a szobatisztaságra,csak még kell egy kis idő amig megszokja.
3/5 anonim válasza:
Az én lányom 25 hónaposan közölte hogy nem akar pelust. Mondtam neki hogy oké, de akkor szólni kell ha pisilni vagy kakilni kell. Az első napokban kérdezgettem hogy kell- e. Aztán meguntam és vártam hogy szóljon. És szólt. Igaz hogy kezdetben mindig azt mondta hogy kakilni kell (még akkor is ha csak pisilnie kellett). Biztos nem hittem volna el hogy ilyen létezik ha a lányom nem így csinálta volna.
Neked viszont tényleg azt mondom hogy légy türelmes. Kérdezgesd hogy kell- e, ha ráülteted és pisil (pedig nem szólt) akkor mond neki hogy ügyes vagy de "szólni kellett volna, hogy pisilned kell". Napközben kérdezd meg tőle (elég sűrűn) hogy mit kell mondania ha pisilnie kell.
4/5 anonim válasza:
Én néhány napig óránként ráültettem a wc-re, még akkor is ha azt mondta nem kell, aztán egyre növeltem az időt. Kb. 1 max. 2 hét alatt szobatiszta lett. Az, hogy azt mondja nem kell nem jelent semmit, mert most 3,5 évesen is ha megkérdezem tőle, hogy kell pisilni, simán mondja, hogy nem miközben látom, hogy majd bepisil, csak a legeslegutolsó pillanatban szól.
5/5 anonim válasza:
Az én kicsim is közölte, hogy nem kell a pelus. Kb. 1hétig kérdezgettem, hogy kell- e pisilni, kakilni. Ha azt mondta nem, akkor nem biliztettem. Egyre többször szólt magától én meg egyre kevesebbet kérdeztem. Az első 2-3 hétben még előfordultak balesetek a kakival, pisivel nem volt gond. kakival is csk annyi, hogy amikor szólt már kicsit kakis lett a bugyi, de java a wc-be ment. Szerintem a Te babádnál is érett már a dologra, kicsit nehéz az elején, mert sokat kell mosni, de inkább át kell öltöztetni párszor, mint pelusozni. Még egy jó tanács: ha elmentek otthonról vigyetek váltás ruhát, illetve egy hátizsákba vagy az autóba tegyetek be egy bilit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!