Megtilthatja-e az anyuka, hogy hol aludjon a kislány?
Figyelt kérdés
Páromnak van egy 6 éves kislánya, aki 2 hetente nálunk van hétvégén. Ilyenkor egyik este az párom testvérééknél szokott aludni, mert imádják egymást a gyerekek és mindig kikunyerálják. Eddig nálunk aludtak a párom testvérének a gyerekei, de közben lett egy közös babánk, így már nem megoldható, mivel panelban lakunk. Az anyuka egyébként nem engedi hogy a kétheti láthatáson kívül, akár a nagyszülők a párom részéről, vagy a keresztszülei (párom testvére és férje) programot csináljanak a kislánnyal, azt mondja oldjuk meg ilyenkor. Most meg fenyegetőzik, hogy nem aludhat máshol a kislány, csak a párom felügyelete alatt lehet. De nem idegeneknél van. Most lesz a nyári láthatás ami 3 hét egyfolytában, és most sem akarja megengedni hogy máshol aludjon. Lehet hogy nem jó kategóriába írtam ki a kérdést, de kérlek titeket válaszoljatok, mert én már megőrülök ettől a nőtől. A kapcsolatuk a párommal egyébként nagyon rossz, semmit nem lehet vele megbeszélni, csak sms-ben hajlandó kommunikálni, azt is úgy hogy csak akkor válaszol ha olyan kedve van, telefont nem veszi fel.2010. jún. 4. 07:18
1/3 anonim válasza:
Egyértelműen azért csinálja, hogy titeket kikészitsen. Nem ritka az ilyen sajnos. Ugyanakkor, ha azt mondja, hogy a párodnak adta oda a kislányt és szeretné, ha ő vigyázna rá, az is érthető. Viszont ha nálatok nem megoldható, és máshol még jól is érzi magát, akkor nem tudom miért nem megy bele. Mondja meg neki a párod, hogy ez csak igy meghet, mert nálatok kisbaba van, és vagy megérti vagy nem. Szerintem csak most csinálja a felszitvált, ugyis el fogja engedni a kislányt.
2/3 anonim válasza:
Lehet,hogy van benne egy kis féltékenység,hogy az ő volt párja egy másik nővel egy másik gyereket nevel és gondolom a 6 éves nagylány is élvezi a babázást.De ugyanakkor a nagylánynak szüksége van az unokatesók társaságára.Mondjátok meg neki,hogy a saját gyereke érdekeit nézze,az a lényeg,hogy ő jól érezze megát és ő is szeretne néha máshol is aludni.Egyébként a leírtak alapján teljesen egyértelmű,hogy szándékosan ellenkezik veletek.Tipikus h...e p...a:)
3/3 anonim válasza:
szerintem semmi koze hogy az alatt a 3 het alatt hol fog aludni, a parode a felugyelet olyan programot keszit a lanyanak es oda viszi ahova akarja az o gyereke is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!