Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van bárki is aki hurcibálja a...

Van bárki is aki hurcibálja a babát/kisgyereket tüzijatekra/bulikba? Vagy mi ez a sok kérdés nekem szegezve ismerősöktől?

Figyelt kérdés

Egyedul vagyok kicsivel, dolgozom, tartom a napirendet, most szabadnapok vannak, szerintem atlagosan élunk.

De nem egy ismerosom kerdez pl most, megyunk e a terre tuzijatekra stb.elfelejtik ilyenkor hogy gyerekem van?de, majd ejfelkor 2 évessel fogok szambázni piás emberek között. Mit hisznek az ilyenek?

De ha meg válaszolok hogy ablakbol nezzuk a szomszed tuzijatekát es amugy itt alvasido van, akkor en vagyok maga a szánalom.

Den nyaron is mikor hosegriadoban invitálnak csavarogni es meg is sertodnek ha nem megyunk.

Mit valaszoljak az ilyenekre hogy jol jöjjek ki belole es ne szánalomnak tartsanak, vagy passziv befordultnak?

2017. dec. 31. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Közben eltűnt a hozzászólás :(

2017. dec. 31. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:
61%

Mondd meg, hogy nem veszélyezteted a kisgyerekedet, mert kb. úgy rakétáznak mások, mint az állatok. Aki nem érti meg az nem barát.

Durva amit a 6-os írt. Ha egy becsöngetés miatt engem üvöltött volna le, miközben szívességet kér, na addig a pillanatig tartott volna a barátságunk. Hasonló stílusban közöltem volna h idegbajos libákkal nem barátkozok.

2017. dec. 31. 23:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Én ezt komolyan nem ertem. Meg akkor is ha egy gyermektelen szemely kerdezi toled. Nem lehet megerteni hogy egy ketevessel nem fogsz bulikba menni meg ejfelkor a jeghidegben ide-oda rangatni. Es meg szanalmasnak is tart? Tolem csaladom kerdezte meg hogy fent maradunk-r ejfelig a gyerekekkel (2 es 3 evesek). Hat megmondtam h nem, öket minek tartsam fent addig, en us tuti kidolok meg hulla voltam tegnap delutanra mar en is. De aki komolyan nem erti vagy szanalmasnak tart annak nyugodtan mondd el hogy egy ilyen kisgyerekkel nem lehet ejfel tuzijatekra menni alvasido, hideg meg egyebek miatt. Ha ennyire nem erti.
2018. jan. 1. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!