Szívzörejt hallott a dr 2 éves gyermekemnél. Mi tévő legyek?
Megfázás miatt ügyeletre vittük gyermekemet. Ahol közölte h tudunk e róla h szivzoreje van. Mondtam h a saját dokink már mondta de azt is hozzátette h nem komoly és nem igényel teendőit.
Az ügyeletes dr azt mondta erre h ő azért elvinné kardiológishoz.
Ezzel a mondatával teljesen elbizonytalanitott. Eddig bíztam a mi.dokinkba.meg persze most is. De gondoltam h ha ő azt mondja h nincs.teendo akkor úgyis tudja mit csinál.
Aggódom! Mi tévő legyek?
Nem kell aggódni, nincs miért. Amióta az eszemet tudom, gyerekkorom óta, vannak olyan időszakok, amikor semmit nem hallanak, máskor pedig hallanak szívzörejt nálam. Soha nem volt semmi gondom belőle. Belgyógyászati kivizsgáláson voltam már nem is egyszer, minden rendben van. Kicsi gyerek korában a kisfiamnál is olykor hallották, nem mindig, nála is volt egy alap kivizsgálás. Mindent rendben találtak nála is. Mindketten teljesen egészségesek vagyunk.
Szóval nézesd meg egy kardiológussal, de nem gondolnám, hogy nagy gond lehet. Illetve az még eszembe jutott, hogy a kisfiamnál is jellemzően akkor hallották, amikor totál meg volt fázva. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de lehet, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!