Hallott márvalaki a rTMS módszerről? Lányom másfél éves, oxigénhiánnyal született, hipotón, mozgásban nagyon elmaradt a rendszeres, különböző gyógytornák ellenére is. Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 06:20
1/3 anonim válasza:
Ha erre gondolsz, csupa jót olvastam róla.
Neurológusa mit mond? Hol jártok a fejlődésben?
Vojta módszer is megvolt?
2/3 anonim válasza:
Az enyém is hypotón volt.
DSGM, HRG, TSMT ezekre hordtam, így röviden csak a mozaikszavakkal leírva.
Az általad említettet nem ismerem. Neki ezek segítettek.
3/3 A kérdező kommentje:
DSGM, TSMT, HRG, konduktív torna, ezekre rendszeresen járunk 3 hónapos kora óta. Most 19 hónapos és még nem is mászik, kezecskéit is nagyon ügyetlenül használja. Néha megmutatja mit tud, elkezdi a szavak elejét mondigatni, egyik napról a másikra ügyesedik sokat, mintha hirtelen behozna több hónapnyi lemaradást. Eztt csinálja egy hétig, aztán, mintha visszaesne a fejlődésben, megint úgy viselkedik, mint egy 6 hónapos. Ezért vagyok bizonytalan, illetve kutatom az új lehetőségeket.
2016. nov. 8. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!